Popsztárok dalait dolgozta fel a One Direction
2015. november 13. 17:32
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
Torn <3 Egyszerűen imádom őket és nagyon fognak hiányozni :'( <3
2015. november 13. 18:45
Azta, milyen gyonyoruen adták elo ezt a dalt. Es az uj album is nagyszeru.
2015. november 13. 18:51
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Egyébként remélem nem én voltam az egyetlen, aki könnyek között hallgatta végig a Tornt. Egyszerűen csak annyira hihetetlen, hogy eljutottak az X-Factor színpadáig egészen idáig. Szinte el sem akarja hinni az ember...
2015. november 13. 19:06
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Huh mostanság nem igen voltam hozzászólásos kedvemben,most sem de most írnom kell.
Az albumból még kevés dalt tudtam meghallgatni,ami fáj,mert hallani akarom..de sajnos nincs időm se semmi,na mindegy is,nem ez a lényeg,a dalok a dalszövegeket olvastam és magyarul is megnéztem,és már ott padlót fogtam,hát ha még meghallom a hangjukat,hidegrázásom lesz komolyan..és már nagyon izgulok,de nem nem egyszerűen nincsen semmire időm na ezt hagyjuk,nem az én életemről van szó.
Másrészt ez a dal amit énekeltek,mintha egy másvilágban lettem volna,ők mindig el tudják érni ezt,ők olyat tesznek velem amit soha senki nem tudna senki..ezért ragaszkodom már egy éve ennyire hozzájuk,és nem nem vagyok az az őrült fanatikus,csak annyira szeretem őket főleg Stylest.
Huh kissé elkanyarodtam ami azt illeti,de nem baj mindig ez történik ha véleményt kell nyilvánítanom de no problem..A szünetet meg majd kibírjuk kell popcon,a dalaik,és sorozatok..(ha de drámai vagyok).De nekik igazán kijár.
Az albumból még kevés dalt tudtam meghallgatni,ami fáj,mert hallani akarom..de sajnos nincs időm se semmi,na mindegy is,nem ez a lényeg,a dalok a dalszövegeket olvastam és magyarul is megnéztem,és már ott padlót fogtam,hát ha még meghallom a hangjukat,hidegrázásom lesz komolyan..és már nagyon izgulok,de nem nem egyszerűen nincsen semmire időm na ezt hagyjuk,nem az én életemről van szó.
Másrészt ez a dal amit énekeltek,mintha egy másvilágban lettem volna,ők mindig el tudják érni ezt,ők olyat tesznek velem amit soha senki nem tudna senki..ezért ragaszkodom már egy éve ennyire hozzájuk,és nem nem vagyok az az őrült fanatikus,csak annyira szeretem őket főleg Stylest.
Huh kissé elkanyarodtam ami azt illeti,de nem baj mindig ez történik ha véleményt kell nyilvánítanom de no problem..A szünetet meg majd kibírjuk kell popcon,a dalaik,és sorozatok..(ha de drámai vagyok).De nekik igazán kijár.
2015. november 13. 19:57
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Eddig szerettem Rihanna dalát,de mostmár mádom:)
Hiányozni fognak a srácok,örülök hogy eljutottam a koncertükre, mert lehet hogy már nem lesz következő alkalom..
Hiányozni fognak a srácok,örülök hogy eljutottam a koncertükre, mert lehet hogy már nem lesz következő alkalom..
2015. november 13. 20:03
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nagyon nagyon gyönyörű szám..hiányozni fognak!
2015. november 13. 21:11
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Valójába sohasem rajongtam a 1D-ért, csak néhány éve volt egy fangörcsöm, de az semmiség volt. Nem szimpatizáltam velük, de most valamiért nekem is előjöttek a könnyeim. Igazán szépen előadták, valljuk be igazán tehetséges fiúk, s remélem még visszatérnek a zene piacra.(:
2015. november 13. 21:24
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
halottam tegnap élőben
2015. november 13. 22:23
|
|
booklovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 240057 offline
|
A Torn-nal kezdték, és egy időre azzal is fejezik be, legalabbis ami az újabb dalok kiadását illeti. Nagyon-nagyon remélem, hogy rendezvényeken tényleg felfognak lépni, örülnék neki.
Imádom őket <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: