Adele rajongói többszörösen is örülhetnek, hiszen úgy tűnik, hogy a 27 éves énekesnő nemcsak a slágerlistákat hódítja meg, hanem arra is készen áll, hogy betörjön a filmiparba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Színésznőnek áll Adele?
2015. november 12. 10:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 12. 11:50
biztos vagyok benne hogy jó szinésznő lesz és remélem sikeres is lesz:)
2015. november 12. 13:30
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Csak annyit tudok mondani, meglátjuk. El tudom képzelni őt szerepben, de hogy tehetsége van e?
2015. november 12. 14:14
A tortenet maga tetszik. Adele, ha eneklesrol van szo tarol, igazi kiralyno, de mivel meg nem lattam filmben, nem tudom milyen lesz. Mindenesetre drukkolok neki, kivancsi vagyok
2015. november 12. 14:31
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sok sikert kívánok neki.
2015. november 12. 15:37
Ó,ha csak fele annyira jó színésznő,mint amennyire jól tud énekelni,akkor az már királx !!
2015. november 15. 18:05
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Szerintem ez is sikerűlni fog neki.csak azt nem értem, hogy azt mondta hogy lámpa láza lesz.nem tudom miért hisz nincs miért.sikerűlni fog neki ebben biztos vagyok.Sok sikert neki.kíváncsi leszek melyik szerencsés film lesz az amiben Adele is szerepelni fog.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: