Demi Lovato újabb hozzátartozóját veszítette el, ezúttal nagybátyjától kellett elbúcsúznia.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dédnagyapja után a nagybátyját is elveszítette Demi Lovato
2015. november 10. 08:21
2015. november 10. 08:32
Istenem, ez tényleg szörnyű, hogy egyszerre ilyen sok tragédián kell végig mennie Demi-nek. De, aki szereti, az tisztában van vele, hogy Demi egy igenis erős ember, és mindenen túl jut előbb-utóbb. Egyszerűen csodálom ezt a nőt a kitartásáért.
Nyugodjon békében amúgy!
2015. november 10. 08:56
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Demi erős és túlteszi magát rajta. Egy kicsit megviseli de utána helyreáll. Őszinte részvétem Deminek. Nyugodjon békében a nagybátyja.
2015. november 10. 08:57
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Teljesen egyetértek Fionah-val! <3
Ugyan ezt akartam leírni
<3
Ugyan ezt akartam leírni
2015. november 10. 11:31
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Részvétem Deminek, ez az év eléggé húzós volt neki de sokan támogatják!
2015. november 10. 13:22
Lassan már nekem fáj az, hogy az elmúlt három és fél hónapban mennyi embert elvesztett maga mellől.
2015. november 10. 14:12
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szegény Demi mér csam a jó emberek büntetik? Persze a öntelt pénzéheseket nem mint Taylort. Taylornak max eddig 1 rokona halt meg Deminek már legalább 3 plusz a kutyája.
2015. november 10. 15:05
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szegény!! Sajnálom!!
2015. november 10. 15:18
|
p1a2t3i4visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 244158 offline
|
meg sajnálom de nem csak ő van igy pl nekem 2 éven belül meghelt 2 nagyszülőm 1 nagy bácsim 1 dupla nagynénim (az elhunyt mamám sogonője és a szintén elhunyt papám huga) meg aegy unoka tesom 3 éves volt szegény ugyhogy eggyüt érzek vele ráadasul ketten karácsonykor haltak meg az egyikük pont szent este
2015. november 10. 15:37
Szegény.
Részvétem. Nyugodjanak mind békében.
Látszik, hogy Demi mennyire szereti a családját.
Látszik, hogy Demi mennyire szereti a családját.
2015. november 10. 16:59
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Őszinte részvétem.
2015. november 10. 17:58
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (Abbey Wolf @ 2015.11.10. 14:12)
Szegény Demi mér csam a jó emberek büntetik? Persze a öntelt pénzéheseket nem mint Taylort. Taylornak max eddig 1 rokona halt meg Deminek már legalább 3 plusz a kutyája.
Hogy lehetsz ennyire rosszindulatú? Azt meg pláne nem értem, miért kell felhozni Taylort egy olyan cikknél, ahol egy árva szó sincs róla. Komolyan, már ilyenkor is képesek vagytok belekötni, amikor szó szerint semmit nem csinál szerencsétlen lány. Ráadásul pont egy olyan témánál, ami valaki haláláról szól.
Sajnálom Demit, ez most egy nagyon nehéz időszak számára. Részvétem, sok kitartást és erőt kívánok neki és a családjának is.
2015. november 10. 19:39
Miért kell Demiről olyan stílusban gyártani ezeket a cikkeket mintha ő lenne a világ legszerencsétlenebb, legszomorúbb sorsú embere? Annyira gáz olvasni.
Amit most átél azon mindenki keresztül megy az életben és nem lesz attól különlegesebb az ő gyásza, hogy végig van vezetve a cikkben az hogy egymás után vesztette el a családtagjait
(teljesen olyan érzésem lett ezt olvasva mintha rám lenne erőszakolva hogy azt mondjam: Demi Loveto a legszomorúbb sorsú ember a világon...aki mást gondol az rossz, szívtelen ember)
A mamája is meg fog halni hamarosan mert nagyon öreg és nagyon gyengének néz ki a képen. Az ég szerelmére... 93!!! éves. Demi is tisztában van ezzel és biztosan nem azért imádkozik hogy még 10 évet éljen, hanem azért, hogy jobban legyen és ne lássa szenvedni.
Annyira fölösleges azon rágódni, hogy az élet milyen kegyetlen pont Demi Lovato-val, mert ez nem így van
Amit most átél azon mindenki keresztül megy az életben és nem lesz attól különlegesebb az ő gyásza, hogy végig van vezetve a cikkben az hogy egymás után vesztette el a családtagjait
(teljesen olyan érzésem lett ezt olvasva mintha rám lenne erőszakolva hogy azt mondjam: Demi Loveto a legszomorúbb sorsú ember a világon...aki mást gondol az rossz, szívtelen ember)
A mamája is meg fog halni hamarosan mert nagyon öreg és nagyon gyengének néz ki a képen. Az ég szerelmére... 93!!! éves. Demi is tisztában van ezzel és biztosan nem azért imádkozik hogy még 10 évet éljen, hanem azért, hogy jobban legyen és ne lássa szenvedni.
Annyira fölösleges azon rágódni, hogy az élet milyen kegyetlen pont Demi Lovato-val, mert ez nem így van
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: