Starity

10 híresség, aki ágyba bújt a sikerért

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. november 11. 20:03 #81
- törölt felhasználó -    
1. Gőzöm sincs, kicsoda az a Lil' Kim, de ami szöveg szerepel a nála lévő gif-en... True story! Végre valaki! Egyenlőséget a nőknek!
2. Észrevette valaki, hogy a listán csak nők szerepelnek? Pedig a nyakamat rá, hogy jópár férfi is ilyen módon jutott feljebb... Vagy őket nem nézzük le ezért?! Egyenlőséget a nőknek!
Ja, és amúgy nem tudom, mi a felháborító meg az undorító ezen. Felnőtt emberek, mindketten beleegyeztek a dologba, minden joguk megvan hozzá. Már miért csalódnék bennük? Ettől rosszabb lesz Lana hangja vagy Gwyneth játéka? Nem hinném. Ne legyünk álszentek! Valószínűleg nem CSAK emiatt lettek sikeresek, hanem emellett még rengeteget melóztak is érte. De mindenkinek szíve joga azzal ágyba bújni, akivel csak szeretne, és ha mindezt azért, hogy sikeres legyen, hát akkor mi van? Ki vagyok én, hogy ezért elítéljem? Mégse embert öltek, ugyan kérem...
2015. november 11. 20:36 #82
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
Tyra nekem meglepő és valami nem stimmel. Azt mindenki tudja,hogy gyerek kora óta a modell világban élt és járta az ügynökségeket,ahonnan elutasították őt,azt hiszem ő pont az,aki végig járta a létrát és belelátott a kegyetlen világba,így ha még tett is a karrierje érdekében valamit,az biztos,hogy nem amiatt lett az,aki. Ő egy erős,jószívű,emberközeli nő,minden tiszteletem az övé,nem kevés dolgot tett le az asztalra!!!
2015. november 11. 23:44 #83
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Mikkamakka Egyenlőséget a nőknek!-és mégis miben? Jó nagy hülyeségeket írtál!
2015. november 12. 02:38 #84
- törölt felhasználó -    
Szomorú hogy sok nőnek ehhez kell folyamodnia csak azért mert a film/zeneiparban senki nem értékeli a naturális tehetségüket. Nem vesztettem el a tisztelemet egyikért sem, de jó lenne már egy olyan világban élni ahol senki sincs így kihasználva.
2015. november 12. 17:45 #85
- törölt felhasználó -    
"4. Lil' Kim" - Amit mond a képen azon különben már én is elgondolkoztam, szinte szó szerint. biggrin.gif Bár elítélem a poligámiát, de addig ne beszéljünk itten egyenjogúságról, amíg egy pasi ha egyszerre több nővel kavar, akkor az mekkora macsó, ha meg egy nő kavar egyszerre több pasival, az k*rva. biggrin.gif
2015. november 12. 19:52 #86
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Mondhat akárki akármit, de ez akkor sincs rendben. Egyrészt szomorú, hogy sokan így próbálnak feljebb jutni és sikeresek lenni, az pedig még rosszabb, hogy ez a módszer még be is válik.
2015. november 13. 11:24 #87
- törölt felhasználó -    
Alice and Sassy, köszönöm! Big up!
2015. november 13. 16:04 #88
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Ebből a cikkből még pár részt írhatnátok, mert ezeket szeretem olvasgatni, mert ilyenkor a nagy sztárokról is kiderül hogy csak emberek és hogy ők is követnek el hibákat.
2015. november 13. 17:43 #89
virhinia peterson
virhinia peterson
új tag

Státuszpatience
Hozzászólás: 59
Csatolások: 0
Azonosító: 251585
ez rohatul szánalmas
2015. november 14. 14:45 #90
ImCaptainIronMan
ImCaptainIronMan
visszatérő vendég

StátuszAm I the only one Zen around here? Good Lord!
Hozzászólás: 177
Azonosító: 246794
A férfiak a társadalom íratlan szabályaival etetik a nőket, hogy a nők nem lehetnek eléggé sikeresek, és miután ezt jól elhitették velük, bármire rá tudják venni őket! A másik meg: ki a tököm talál ki ilyeneket? Annyi pletyka járja a világot a sztárokról és erkölcstelen cselekedeteikről, de vajon mennyi igaz belőle? Miért csak ezeket a sztárokat akarja lehúzni mindenki? Gwyneth Paltrow- ot csak bántani tudják szinte, csodálom hogy ilyen erős nő, hogy nem adja fel! Mert tudom, hogy rengeteg, megingásra képtelen rajongója van aki a nem hallgat a sok rosszakaró által kitalált pletykára. Rob Kardashian meg bekaphatja. Az ő neve is csak a családja miatt ismert, akiket azért nem fogok fikázni, mert őket azért szeretem nagyon! Na de inkább leállok, mielőtt mindenki rám támad!
2015. november 15. 13:27 #91
KiRa0
KiRa0
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 199578
A másik végletről persze nem esett szó. Pl. Kesháról aki nem akart lefeküdni a producerjével (valamint mentálisan manipulálta, érzelmileg és fizikailag zaklatta Keshát) és most gyakorlatilag elbúcsúzhat a karrierjétől. És itt nem azt kell nézni, hogy mennyire tehetséges, hanem hogy emberek vagyunk és legyünk akármilyen neműek ne kelljen ezt senkinek sem átélnie.
2015. november 15. 14:22 #92
- törölt felhasználó -    
Hát ezeknek semmi önbizalmuk, inkább lefekszenek valakivel és ott a jövő, nos ha tudnánk ők azt , hogy miközben ők ott henteregtek mások a sikert próbálják elérni és sikerül ők meg szánalmasan nyerték el a jutalmukat amit megsem érdemeltek! Ennyit erről!
2015. november 15. 18:33 #93
- törölt felhasználó -    
semmi emberség nincs ezekben az emberekben,ha kell valami pontosabban valaki a karrierhez, akkor az ténleg karier? Vagy csak egy K___a?? PLayboy cica?? Aki ilyenek csinál az nem ember állat.
2015. november 22. 10:42 #94
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Lanáról már úgyis tudtam, nem lepődtem meg.
2015. november 22. 12:21 #95
MusicBoy
MusicBoy
új tag

StátuszDie Liebe geht durch der Magen
Hozzászólás: 23
Azonosító: 251767
Tyra is szörnyű, de ez is módja a híressé válásnak
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!