10 híresség, aki ágyba bújt a sikerért
2015. november 09. 20:21
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én nem lepődtem meg,mikor Rita Ora nevét is itt találtam,viszont én ezért nem ítélem el,mert sokan mások is ugyanezt megtették,akik ráadásul még nem is szerepelnek ebben a cikkben,és még több rajongójuk is van.
2015. november 09. 20:23
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Kimen és Ritan nagyon meglepődtem!!
2015. november 09. 21:02
|
KiRa0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199578 offline
|
Inkább az szánalmas, hogy a nőknek odáig kellett süllyedniük, hogy szexeljenek csak azért, hogy megvalósítsák azt amit szeretnének. Biztos nagyon élvezhették, hogy olyanokkal kell lefeküdniük akikkel valószínűleg nem szeretnének. Egyáltalán nem is értem, hogy lehet Farrah Abraham-et összehasonlítani Tyra Bankssel vagy Lil' Kimet, attól függetlenül, hogy egyik sem érdekel, azért nem mindegy, hogy mit tettek le az asztalra. A cikk írónak gratulálok a nyelvezetéért "hajlandó volt kismacskaként dorombolni". Geez. Ők is emberek, térjetek már észhez. Különben sem értem mi a halálért kellene szégyelniük magukat, azt csinálnak a testükkel amit akarnak. Rita Oránál meg ha igaz, ha nem, vegyük már észre, hogy az expasija (azok meg mindig az igazmondásukról híresek) állítja azt, hogy megcsalta őt sőt mi több, azért, hogy beindítsa a karriejét.
Az meg, hogy ilyen cikk meg sem jelenhet pasikról meg mindennél többet elárul arról, hogy mennyire valid ez a cikk.
Az meg, hogy ilyen cikk meg sem jelenhet pasikról meg mindennél többet elárul arról, hogy mennyire valid ez a cikk.
2015. november 09. 21:08
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
ok eddig nem is tudtam hogy akiket ismerek azok is így lettek sztárok!!
2015. november 09. 21:23
mi a sz@r ez?????????ennyi lotyót egy helyen....könyörgöm, NEM ATTÓL LESZEL SIKERES HA LEFEKSZEL A FÉL FALUVAL!!! attól csak egy szánalmas kis senki leszel. a siker nem abban rejlik, hogy mennyire vagy jó az ágyban....és ezek a hölgyek (khm..akarom mondani nők) elég érdekesen néznek ki. egyszerűen az agyam eldobom az ilyenektől. és mért kellett erről cikket írni???? mért van az, hogy mostanában olyan semmitmondó, felesleges cikkek jelennek meg? ennek a cikknek például most mi értelme volt?
anyám borogass
miazisten????
ezek a megfogalmazások......
vissza a cikkhez: szánalmas a mai világ. mit nem képesek megtenni az emberek a sikerért.
Idézet
A 30 éves aranytorkú dalospacsirta
anyám borogass
Idézet
jelesre vizsgázott lepedőakrobatikából
miazisten????
ezek a megfogalmazások......
vissza a cikkhez: szánalmas a mai világ. mit nem képesek megtenni az emberek a sikerért.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. november 09. 21:25
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
ennyire le vagytok dobbenve, senki nem lát a kulisszák moge, itt nem csak ugy van h tehetseges vagy hires leszel.. kapcsolatokon mulik minden
2015. november 09. 22:17
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Lana Del Rey?!
2015. november 09. 22:18
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Nagyon meglepődtem néhány neven, egyszerűen ép ésszel nem lehet felfogni, hogy egyesek tényleg megtették...
De vannak nagyon szánalmas, ostoba libák is a listán, akik ha nem szerepeltek volna ott, anélkül is tudom, hogy milyen cifra titulust érdemelnek.
De vannak nagyon szánalmas, ostoba libák is a listán, akik ha nem szerepeltek volna ott, anélkül is tudom, hogy milyen cifra titulust érdemelnek.
2015. november 09. 22:18
|
|
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline
|
Szerintem ez tök normális, átlagos, és Lanánal még tiszteletre méltó is, hogy csak úgy bevallja.
btw, kurva sok itt a hülye
btw, kurva sok itt a hülye
2015. november 09. 22:26
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2015.11.09. 18:09)
Nem biztos, hogy őket kell hibáztatni hanem azokat a producereket vagy kiket, akik csak akkor voltak hajlandóak foglalkozni velük, ha ilyeneket csináltak. Nem értem, hogy miért nem a tehetséget nézik, szomorú, hogy csak így lehet valakiből híresség ha fűvel-fával összefekszik.
Ez meg a másik dolog, hogy mocskos emberek irányítják és uralják a háttérből a zeneipart, és főleg ugye a férfiak, akik látják az ambíciózus, ámde törékeny nőket, látják bennük, hogy a sikerért megtennének bármit.
2015. november 09. 23:34
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Itt nemcsak a háttérben mozgó mocskok a hibásak....ehhez két ember kell... ha az illető olyan, hogy jaaaaj most ezzel is meg azzal is ágyba bújok, hogy sikeres legyek ....én nem sajnálom őket -> senki nem kényszerítette őket hogy ezt tegyék!!! (ha meg igen az már más
)
De be kell látni, hogy manapság mindent megtesznek a siker érdekében....
De be kell látni, hogy manapság mindent megtesznek a siker érdekében....
2015. november 10. 09:08
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Néhány emberről nem gondoltam volna. Meglepődtem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.