Lana..? Oo
Ez annyira szánalmas és undorító... >__>
10 híresség, aki ágyba bújt a sikerért
2015. november 09. 18:38
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
2015. november 09. 18:46
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem itt mindkét fél hibás. Ha én híres színésznő, énekes vagy egyéb sztár akarok lenni, akkor ne úgy kapaszkodjak fel a ranglétrán, hogy olcsó kis örömlánynak néztek oszt' egy estével el is intéztük a dolgokat. Nem. Akkor inkább már keményebben dolgoznék meg a sikeremért és megmaradna a becsületem. A másik része. A nők nagy része a szórakoztató iparban igencsak kiszolgáltatott. Én nem értem, hogy lehetnek ilyen mocskos és degenerált férfiak ebben az iparban. Én nem hiszem el, hogy nincs tisztességes pasas a műfajban és nem tudom teljesen jól kifejezni magamat, annyira bosszant ez a dolog. Egyszerűen felháborítónak tartom...
Úgy érzem, hogy ez a társadalom, csak egyre jobban süllyed a Föld legmélyebb pontja felé...
Úgy érzem, hogy ez a társadalom, csak egyre jobban süllyed a Föld legmélyebb pontja felé...
2015. november 09. 19:06
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En Rita meg Gwyneth-rol nem gondoltam volna. Lanarol tudtam regebbrol a tobbin meg megsem lepodok
Nyilvan nem jartam a cipojukben, de en akkor nem tudnek ilyet csinalni.
2015. november 09. 19:09
Maradjunk annyiban, hogy ők azok, akik felvállalják.
2015. november 09. 19:17
rita ora és lana del rey?? ez akettő nagyon meglepett..
2015. november 09. 19:26
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Meglepő és szánalmas
Szóval meglepően szánalmas
Nem is gondoltam volna egyesekről.Volt olyan akiből viszont simán kinéztem
Szóval meglepően szánalmas
Nem is gondoltam volna egyesekről.Volt olyan akiből viszont simán kinéztem
2015. november 09. 19:36
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Tuti, hogy a legtöbb celeb így kezdte a karrierjét, másképp nem nagyon figyelnének fel a semmittevésükre. Többek között ezért sem tervezek művészi pályát: ha nem vagy hajlandó bizonyos dolgokra, akkor sz*rt se fogsz elérni, legyél akármilyen tehetséges. Legalábbis a nagy átlag ilyen, a sztárok élete sem tündérmese...
2015. november 09. 19:38
Valamiért én mindig is gondoltam ezt Ritáról. ^^
2015. november 09. 19:44
|
|
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline
|
Pár sztárom eléggé meglepődtem , Lana is egy meglepetés volt.
2015. november 09. 19:44
Hát itt mindenki nagyon igazakat ír.
Ez tényleg eléggé szánalmas dolog...
Ez tényleg eléggé szánalmas dolog...
2015. november 09. 19:48
Hát ez undorító.ők nem meg dolgoztak,szenvedtek a karierjükért ha nem 2 percig élvezkedtek és már mindenki ismerte őket.
2015. november 09. 19:51
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Mindenki úgy érvényesül, ahogy tud és akar. Nincs ebben semmi szánalmas vagy undorító.
"Ain't no shame ladies, do your thing. Just make sure you ahead of the game" vagy ahogy Stephen King írja 'Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to.'
"Ain't no shame ladies, do your thing. Just make sure you ahead of the game" vagy ahogy Stephen King írja 'Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to.'
2015. november 09. 19:54
Van akin elegge meglepodtem...
En biztosan nem igy akarnek hires es elismert lenni.
En biztosan nem igy akarnek hires es elismert lenni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: