Az Utódok című, Disney Csatornán sugárzott film rajongótábora világszerte növekszik, ezért Sara Parriott és Josann McGibbon forgatókönyvírók már dolgoznak is a folytatáson. Ők egyben az egyelőre Utódok 2 munkanéven ismert projekt executive producerei is. A hírt Gary Marsh, a Disney Csatorna kreatív igazgatója jelentette be. Az Utódok minden idők 5. legnézettebb kábeltelevíziós filmje az Egyesült Államokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a népszerű Disney-film, az Utódok folytatása
2015. november 09. 11:06
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 09. 14:25
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Nem értem minek kell. Úgy sem lesz olyan jó mint az első.
2015. november 09. 14:55
Nekem az előző sem tetszett annyira. Szerintem a második évad csak még erőltetettebbnek fog tűnni..
2015. november 09. 16:10
hát nekem az első rész, olyan volt hogy egyszer elég volt megnézni...
2015. november 09. 16:40
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem rossz filmecske, bár én alapból kellemesnek és szórakoztatónak találom a Disney filmeket,mert bárkit ki tud kicsit kapcsolni. Remélem,hogy a második rész is ilyen kis aranyosra sikerül
2015. november 09. 17:47
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Imádom, már alig várom!!! <3
2015. november 09. 18:01
Nagyon jó kis film, legalábbis nekem nagyon tetszik. Jó a történet és persze a zenék is tetszenek benne. Kíváncsi leszek a második részre. Remélem, hogy ez is olyan jó lesz, mint az első rész.
2015. november 09. 18:03
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Remélem jó lesz.
2015. november 09. 18:35
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem az első rész is borzalmas volt . Az lehet hogy a kicsit nagyobbaknak mint pl. 13-16 éveseknek már nem olyan félelmetes de azért ne felejtsük el azt sem hogy ennél sokkal kisebbek is nézik a Disneyt akiknek nem ilyen mesét kéne nézni mert egyszerűen nem neik való !
2015. november 09. 19:39
Az első sem tetszett és amúgy is mindenből az 1.rész a legjobb. Legalábbis szerintem,bár beusmerem vannak olyan filmek amiknek a folytatása is jó lett,de kétlem,hogy ennek az lesz,ha már az első sem volt valami nagy durranás.
2015. november 09. 20:18
Nekem az elso sem tetszett annyira, nem egy nagy film
Elmegy egynek, de nem valami nagy alkotas. Sosem szerettem az ilyen parokas dolgokat, most sem volt maskepp.
Elmegy egynek, de nem valami nagy alkotas. Sosem szerettem az ilyen parokas dolgokat, most sem volt maskepp.
2015. november 09. 21:12
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Szuper.....az első rész egész jó volt, de a második részt majdnem mindenhol elrontják.(tisztelet a kivételnek) Ráadásul azért lett olyan nézett, mert ha odakapcsoltál a Disneyre, állandóan reklámozták, meg mindehol cikkeztek róla, óriásplakátok meg minden. A High School Musical még a 2000-es években készült, nem lett ekkora dobra verve, és úgy lett óriási siker. Az egész film Dove Cameronra épül, ami nem is lenne baj, ha nem négy főszereplő lenne. Végig Mal és annak a fiúnak a szenvedéseiről szól, akinek már a nevére sem emlékszem. Csak akkor ne négy főszereplőt harangozzanak be, hanem Doveot. Booboo Steward pl. egész keveset szerepel benne, pedig nagy tehetség. Nem mondom, hogy Dove tehetségtelen, mert ez nem igaz, csak mindenki az egekig marasztalja, mert szép, és kiskutyi pofikája van, de ezzel nem szeretnék senkit megsérteni, csak a film lényegére nem sok jelenet jutott, az egész Malről szólt. És egyébként várhatnának még egy picit ezzel, amíg az őrület körülötte elül, majd újra berobbanjon, de a mai filmesel ehhez nem igazán értenek, várniuk kéne még. De az ő dolguk.
2015. november 09. 21:21
Szuper. Nem elég hogy a Tengerparti Tinimozit teljesen elrontották a második résszel most még erre is feltétlenül szükség van. Nem tudom ki látta már a filmet, de aki még nem az semmi esetre se nézze meg, mert a film végén gyakorlatilag tönkreteszik az egészet azzal hogy a főszereplők megsem ismerik egymást és az egész sztori meg sem történik. Megjegyzem a film elsőre tetszett, de másodszorra gyakorlatilag bealudtam rajta. Egyetértek azzal aki szerint is Doveról szólt az egész film, a másik három karakter szinte alig szerepelt, pedig Carlos szerintem nagyon aranyos volt. Mellesleg nemcsoda hogy annyian megnézték mikor a film megjelenése előtti hónapokban mindenhova Utódokos-plakátokat raktak, a Youtube-videói előtti reklámok 90%-a a film trailerje volt, sőt még Indavideón is meggyűlt vele a bajom, ezenkívül a csatornán minden reklám alatt kétszer leadták a trailert. Elismerem nem volt rossz film, de azért ennyire nem kellene az egekig magasztalni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: