Ilyen volt Liam Payne barátnőjének lenni
2015. november 11. 15:23
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sajnálom,hogy szakítottak. Nagyon összeillettek.
2015. november 11. 17:16
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
tipikus......sok pénz, mindent megkaphat, oda utazik, ahova akar, de Liammel keveset találkozott a koncertjei miatt, ebben biztos vagyok. "Mindenem megvan, de még sincs semmim" És úgy bírom, bárkik szakítanak a sztárvilágban 2 év után, az már "Nagyon nagy szerelem volt"ahhhha......ha annyira nagy lett volna, akkor összeházasodnak, születnek gyerekeik, és kitartanak egymás mellett egy életen át.Persze, a szerelem bonyolult, de a sztárvilágban minden szerelem "rendkívüli", de ha tényleg nagyon szerették volna egymást kölcsönösen, akkor nem ez lenne a vége.
2015. november 11. 21:40
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Megjegyezném, klassz hogy Liam hozza a romantikus, "Én még a csillagokat is lehoznám érted" karaktert, csak éppenséggel nem hinném, hogy ez tényleg igazi szerelem. Mintha minden lány álma az lenne, hogy hírneve legyen, sok márkás cucca és mindent megengedhessen magának... Biztos szép élet ez, amelyben ő mindenhova elmehet, olyan helyekre juthat el, és olyan emberekkel találkozhat, amiről még csak álmodni sem mert és élheti azt az életet, amit a nagy divatcégek meg a filmek mutatnak az embernek. De azért szeretném tudni, hogy vajon akkor is szerette-e volna, ha Liam csak egy egyszerű, középosztálybeli, normálisan dolgozó és élő férfi lett volna. Nem szeretem elítélni az embereket, de ezek alapján (meg amiket amúgy is láttam) sajnos azt kell mondanom hogy ez a csaj jobban szerethette a srác pénztárcáját, mint a képét. Bele sem merek gondolni milyen száraz kapcsolat volt ez... Szép a csomagolás meg szép a látszat, amit kelt az az élet, amit a képeken keresztül lát az ember, de szerintem a szerelem nem arról szól, hogy mit vesz meg neked a párod és mi mindent érhetsz el, csak azzal, hogy te vagy Liam Payne barátnője. Nem állítom hogy kihasználta volna őt, hiszen Liam nem hülye - bár a szerelem elvakítja az embert - azonban éppenséggel az ellenkezőjét sem tudnám állítani... Én mindenesetre Daniellet jobban szerettem... csak úgy mondom
2015. november 12. 15:21
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Már régebbről ismerik egymást és akkor is tetszett neki Liam..nem hiszem hogy pont a hírnév miatt jött volna vele össze!!
2015. november 12. 15:23
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Meg a másik Liam pont mindent megakart adni neki hisz a barátnője..és a fiuk (állítólag) mindent megtesznek a barátnőjükért..meg ha annyira a hírnevére ment volna akkor nem szakított volna vele!
2015. november 13. 20:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nekem az jött le ebből az egészből, hogy Sophia nem szerette Liamet igazán.
Vajon miért szakítottak 2 év után? Talán megunták egymást? Mert ha igen, akkor ez soha nem volt igaz szerelem.
Vajon miért szakítottak 2 év után? Talán megunták egymást? Mert ha igen, akkor ez soha nem volt igaz szerelem.
2015. november 13. 20:08
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Pityang
Egyetértek veled.
Egyetértek veled.
2015. november 13. 22:07
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
A képek alapján nem vagyok biztos benne hogy a csj nem csak kihasználta Liam-et. Mindenesetre én nem azért járnék mondjuk Niall-lel hogy vegyen nekem egy csomó cuccot és elvigyen ide-oda, hanem önmagáért. Persze Sophia azt mondta hogy azért szakítottak, mert Liam nem kérte meg a kezét...hát igen, így nem életbiztosítás hogy a barátnője marad és továbbra is megkapja azt amit akar...így minek is folytatni,nem? Inkább törjük össze a másik szívét két év járás után!...
2015. november 14. 12:09
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
annyira jók ezek a képek ^^
bár ezt a nyilatkozatot így utólag nem kellett volna, mert ezért fogják pont azt hinni, hogy csak kihasználta, ami egyébként rohadtul nem így van ^^
bár ezt a nyilatkozatot így utólag nem kellett volna, mert ezért fogják pont azt hinni, hogy csak kihasználta, ami egyébként rohadtul nem így van ^^
2015. november 15. 11:24
ezek után számomra eléggé egyértelmű, hogy csak kihasználta Liamet. mindig is úgy éreztem, hogy a kapcsolatba Liam fektetett be több energiát. Ő hordta azt a bizonyos nadrágot, még akkor is ha magánélete semmi. bár érthető hogy Soph. se bírta ezt az egész herce hurcát.
2015. november 15. 22:11
Luxus, csillogás és hírnév... Mindenkinek más a prioritása.
2015. november 20. 21:31
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Pff... érdekbarátság... Ez esetben érdekkapcsolat
2015. november 20. 21:33
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Megvárta míg kap tőle kocsit meg kiskutyát, aztán huss...
2015. november 22. 18:08
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hááát ebből nagyon úgy jön le, hogy Soph csak kihasználta Liamet...
2016. április 01. 20:32
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
érdekes...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: