Ilyen volt Liam Payne barátnőjének lenni
2015. november 09. 18:07
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Kicsit furcsállom hogy pont a turné végén szakított Sophim . Kár érte mert nagyon aranyosak voltak együtt
2015. november 09. 18:56
Jó képek, sajnálom, hogy már nem alkotnak egy párt.
2015. november 09. 19:30
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ezeket a fotókat már látni lehetett indig is, ezért nem értem hogy miért ilyen nagy dolog hogy most ide is felkerültek
Nagyon sajnálom hogy szakítottak.Nagyon szerettem őket együtt. Aranyosak voltak
Sophia gyönyörű
Nagyon sajnálom hogy szakítottak.Nagyon szerettem őket együtt. Aranyosak voltak
Sophia gyönyörű
2015. november 09. 19:34
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Sajnaltam, pont ugy amikor Danielle-vel szakitottak, mert megszokod oket egyutt es aranyosak meg minden es ilyenkor meg kicsit szomoru a dolog.
Biztos nagyszeru dolgokat latott es csinalt Liam miatt
De Liamot jobban sajnalom, hiszen vele szakitottak azzal az okkal allitolag hogy sajat utjat akarja jarni Sophia..es Liam meg most lesz kitudja meddig teljesen szabad ugye szunet miatt.
Szerintem nem volt akkora szerelem legalabbis lany reszerol, mert azzal nem szakitasz akivel egyutt akarod az elet csodait megtapasztalni.
Biztos nagyszeru dolgokat latott es csinalt Liam miatt
De Liamot jobban sajnalom, hiszen vele szakitottak azzal az okkal allitolag hogy sajat utjat akarja jarni Sophia..es Liam meg most lesz kitudja meddig teljesen szabad ugye szunet miatt.
Szerintem nem volt akkora szerelem legalabbis lany reszerol, mert azzal nem szakitasz akivel egyutt akarod az elet csodait megtapasztalni.
2015. november 09. 19:43
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Gondolhattam volna....
2015. november 09. 19:49
Nem "Liam-ből" élt. Nem szegény családból való, és valószínűleg ő maga is dolgozik.
Egyébként szerintem aranyosak voltak együtt, és sajnálom, hogy vége. Mondjuk lehet, hogy még van jövője Sophiam-nek...
Btw: az a kis elefánt elképesztően cukker
Egyébként szerintem aranyosak voltak együtt, és sajnálom, hogy vége. Mondjuk lehet, hogy még van jövője Sophiam-nek...
Btw: az a kis elefánt elképesztően cukker
2015. november 09. 19:58
Sok mindent kapott még autót is kapott már tőle a normális srácoktól meg jó hogy ha kapunk egy csokit!!!
2015. november 10. 11:41
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Aranyosak voltak meg látszik a csajon , hogy nem megjátszotta , hogy vidám !
2015. november 10. 15:47
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Már Liam-mel középsuli óta ismerik egymást,és már ott is tetszettek egymásnak
2015. november 10. 18:21
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Látszólag Liam mindennél jobban szerette,így természetes h mindenhova elvitte és magával vitte.Nem volt rossz dolga...
2015. november 10. 18:31
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nem lehetett rossz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: