Fun topik
2009. augusztus 30. 14:30
|
|
dancika555visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 84 Azonosító: 106322 offline
|
2009. szeptember 03. 12:18
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
^Haláli!
- A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kõmûves habarccsal, az orvos meg földdel.
- A vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra.
- A mennyország jó hely,de a pokolban több az ismerõs!
- A mesterséges intelligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
- Aki másnak vermet ás az sírásó.
- Nagy ésszel csak nagyot lehet tévedni.
- Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem történne semmi.
- Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
- A gyümölcs minden formában egészséges: pálinka, bor...
- Az iskola egy olyan hely, ahol olyanokat tanítanak, aminek gyakorlatilag semmi hasznát nem vesszük majd az életben.
- A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
- Addig jár a korsó a kútra, míg be nem vezetik a csapos vizet.
- Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs, gyakorlatilag van különbség.
- A hízelgés az, amikor olyasmit mondunk másoknak, amit magunkról gondolunk.
- A politikusoknak az õszinteség az igaz ellenség.
- A világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!
- Egy pesszimista sosem csalódik.
- Az élet olyan mint egy motor, ha nem megy be kell rugni!
- Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
- A titok, olyan szilárd halmazállapotú dolog, amely alkoholban oldódik!
- Okos legyél, mert a hülyékbõl sok van!
- Onnan lehet tudni, hogy léteznek intelligens lények a földön kívül, hogy soha nem próbálták fölvenni velünk a kapcsolatot.
- A kerékbilincs lényege: rossz helyen állsz, maradj is ott!
- A horoszkópom azt mondta, a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos a középsõ ujja volt...
- A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kõmûves habarccsal, az orvos meg földdel.
- A vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra.
- A mennyország jó hely,de a pokolban több az ismerõs!
- A mesterséges intelligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
- Aki másnak vermet ás az sírásó.
- Nagy ésszel csak nagyot lehet tévedni.
- Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem történne semmi.
- Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
- A gyümölcs minden formában egészséges: pálinka, bor...
- Az iskola egy olyan hely, ahol olyanokat tanítanak, aminek gyakorlatilag semmi hasznát nem vesszük majd az életben.
- A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
- Addig jár a korsó a kútra, míg be nem vezetik a csapos vizet.
- Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs, gyakorlatilag van különbség.
- A hízelgés az, amikor olyasmit mondunk másoknak, amit magunkról gondolunk.
- A politikusoknak az õszinteség az igaz ellenség.
- A világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!
- Egy pesszimista sosem csalódik.
- Az élet olyan mint egy motor, ha nem megy be kell rugni!
- Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
- A titok, olyan szilárd halmazállapotú dolog, amely alkoholban oldódik!
- Okos legyél, mert a hülyékbõl sok van!
- Onnan lehet tudni, hogy léteznek intelligens lények a földön kívül, hogy soha nem próbálták fölvenni velünk a kapcsolatot.
- A kerékbilincs lényege: rossz helyen állsz, maradj is ott!
- A horoszkópom azt mondta, a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos a középsõ ujja volt...
1 felhasználónak tetszik:
linus04
2009. szeptember 19. 10:13
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Leo @ 2009. September 18. - 13:34)
Ebbe belehaltam Igen kemény.
http://www.sasovits.hu/anyag/kemenyseg/vickers/vickers.htm
2009. szeptember 22. 21:15
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Kedves férjem!
Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Hét éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol. A fõnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet fõztem, és este egy vadonatúj hálóing volt rajtam. Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél. Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek.
Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A BÁTYÁD és én Nyugat- Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet!
Az ex-feleséged.
~~~~~~~~~~
Kedves ex-feleségem!
Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban hét éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától. Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölõdésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az elsõ dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy "Úgy nézel ki, mint egy férfi!". Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani. Amikor megfõzted a kedvenc ételemet valószínûleg összekevertél a BÁTYÁMMAL, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst. Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tõlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került. Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munkahelyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott. Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tõlem kapni. Tehát csak óvatosan.
Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született.
Remélem nem baj!
Pokolian gazdag és szabad férjed.
Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Hét éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol. A fõnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet fõztem, és este egy vadonatúj hálóing volt rajtam. Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél. Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek.
Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A BÁTYÁD és én Nyugat- Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet!
Az ex-feleséged.
~~~~~~~~~~
Kedves ex-feleségem!
Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban hét éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától. Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölõdésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az elsõ dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy "Úgy nézel ki, mint egy férfi!". Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani. Amikor megfõzted a kedvenc ételemet valószínûleg összekevertél a BÁTYÁMMAL, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst. Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tõlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került. Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munkahelyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott. Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tõlem kapni. Tehát csak óvatosan.
Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született.
Remélem nem baj!
Pokolian gazdag és szabad férjed.
2009. szeptember 26. 20:03
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
2009. október 04. 19:34
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
ez kész
http://index.hu/tech/2009/10/03/parasztszimulator_2009/
"Számtalan oktatópálya és küldetés! Karrier mód! Szántás, vetés, aratás! Alapból hétfajta traktor! Négy négyzetkilométernyi megmûvelendõ földterület! Árpa! Kukorica! Repce! Búza!"
Éljjeeeennn a parasztszimulátor
mizse500 - csütörtök 01 október 2009 - 19:43:32
csaá lenne 1 kérdésem..
Az eredeti mapon nem lehet fát vágni?,
Ha lehet akkor holl??
cdavid - csütörtök 01 október 2009 - 19:55:15
egyik mapon se lehet fát vágni
sanyi980127 - csütörtök 01 október 2009 - 20:01:57
mért akkars fát vágni
marko37 - csütörtök 01 október 2009 - 20:09:36
tegnap leírtam hogy lehet fát vágni
marko37 - csütörtök 01 október 2009 - 20:14:03
leírom még 1 x beülsz a trakiba fölakasztod a fa szállító pótot elmész a boltba a faluban általába a kocsma mellett van veszel 1 motoros fürész és go az erdöbe fát vágni
http://index.hu/tech/2009/10/03/parasztszimulator_2009/
"Számtalan oktatópálya és küldetés! Karrier mód! Szántás, vetés, aratás! Alapból hétfajta traktor! Négy négyzetkilométernyi megmûvelendõ földterület! Árpa! Kukorica! Repce! Búza!"
Éljjeeeennn a parasztszimulátor
mizse500 - csütörtök 01 október 2009 - 19:43:32
csaá lenne 1 kérdésem..
Az eredeti mapon nem lehet fát vágni?,
Ha lehet akkor holl??
cdavid - csütörtök 01 október 2009 - 19:55:15
egyik mapon se lehet fát vágni
sanyi980127 - csütörtök 01 október 2009 - 20:01:57
mért akkars fát vágni
marko37 - csütörtök 01 október 2009 - 20:09:36
tegnap leírtam hogy lehet fát vágni
marko37 - csütörtök 01 október 2009 - 20:14:03
leírom még 1 x beülsz a trakiba fölakasztod a fa szállító pótot elmész a boltba a faluban általába a kocsma mellett van veszel 1 motoros fürész és go az erdöbe fát vágni
2009. október 05. 20:36
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
I Gotta Feeling hogy a quebec-i egyetemisták nagyon unatkoztak
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.