Fun topik
2009. augusztus 05. 11:18
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Mikor fiatalabb voltam, határtalan drog és alkoholkészlet állt a rendelkezésemre. Aztán elvágták a köldökzsinóromat.
Batman, Wolverine... Murder at ComiCon?
Batman, Wolverine... Murder at ComiCon?
2009. augusztus 15. 21:05
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
"A kérdés
Kérdés
Barátom holnap ittalszik! Szeretném valamivel meglepni! Mi legyen az?
18 éevs lány vagyok pasim 20! 10 hónapja vagyunk együtt... rendszeres szexuális életet élünk, imádok vele lenni, sosme unalmasak az együttlétek:) Azonban kéne valami ujj:D amivel meglephetném.. anális dolgok kizárva! Arra gondoltam,hogy ahogy belép a szobába fogom letolom a gatyáját és szájjal kielégitem! tuti meglepõdne h iylne vad vagyok:) esetleg más javaslat?
A válaszok
Válasz csináld azt, hogy mikor már épp kezd elaludni, akkor szépen lassan meztelenre vetkõzöl, és nagyon lassan, de tényleg figyelj rá, hogy romantikus legyen, és nõies... fölé guggolsz, majd egy óriásit fingasz a fejére! a hatás elmaradhatatlan! felejthetetlen élmény, még az unokáknak is mesélhetitek majd!
de lehet csak simán mûvelõdnöd kéne, és megtanulni hogy az "ujj" az amit a kezeden és a lábadon "hordasz" és te pedig újdonságra vágysz."
hát ez kész, ezen besz@rtam
Kérdés
Barátom holnap ittalszik! Szeretném valamivel meglepni! Mi legyen az?
18 éevs lány vagyok pasim 20! 10 hónapja vagyunk együtt... rendszeres szexuális életet élünk, imádok vele lenni, sosme unalmasak az együttlétek:) Azonban kéne valami ujj:D amivel meglephetném.. anális dolgok kizárva! Arra gondoltam,hogy ahogy belép a szobába fogom letolom a gatyáját és szájjal kielégitem! tuti meglepõdne h iylne vad vagyok:) esetleg más javaslat?
A válaszok
Válasz csináld azt, hogy mikor már épp kezd elaludni, akkor szépen lassan meztelenre vetkõzöl, és nagyon lassan, de tényleg figyelj rá, hogy romantikus legyen, és nõies... fölé guggolsz, majd egy óriásit fingasz a fejére! a hatás elmaradhatatlan! felejthetetlen élmény, még az unokáknak is mesélhetitek majd!
de lehet csak simán mûvelõdnöd kéne, és megtanulni hogy az "ujj" az amit a kezeden és a lábadon "hordasz" és te pedig újdonságra vágysz."
hát ez kész, ezen besz@rtam
2009. augusztus 15. 22:10
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
hehe
van ám még ehhez hasonló 
"Szeretnék ma este "örömet" okozni a pasimnak! Mit tegyek?"
FÕZZ!
"A kurvák átlagosan mennyiért csinálják?"
Bizonyos szórakozóhelyeken egy pohár vodkáért.
"Ha a lányos fiúkat is (pl.: emoboyok fõleg) szexinek tartom, (persze a lányokon kívül) akkor biszex vagyok?"
Nem. Csupán egy átlagos el*aszott tini vagy.
"Minden nõ szokott maszturbálni?"
Nem, csak amelyiknek van keze.
"Milyen a körülmetéltek, nem körülmetéltek aránya napjainkban?"
Attól függ hol. A médiában és a parlamentben például igen magas a körülmetéltek aránya.
"Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez?
Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb."
Most erre mégis mit mondjak? Felháborító hogy a barátod szót emel az ellen hogy téged mindenféle idegenek kúrogassanak rajta kívül. Felháborító! Hímsoviniszta disznó az ilyen.
"Milyen élmény a szex hetero férfiként férfival?"
Minden bizonnyal igen kellemetlen. Mi az barátom, börtönbe fogsz menni?
"Lehetséges megerõszakolni egy férfit?"
Bizonyára õ is börtönbe fog kerülni, csak õ kicsit erõsebb mint az átlag.
"Van olyan ember aki szûzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?"
Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.
"Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai:
szebb bõr, haj, stb.?"
Igaz. Ezenkívül elõléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és gyémántnyaklánc.
"Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?"
Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerûbb ha bekötteted az internetet.
"Hányadik randin feküdhetek le vele?"
A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha elõbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, elõkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a f*szkorbács, és ha törik ha szakad, ott valaki meg lesz b*szva..
"Mért alszanak el a fiúk szex után?"
Mert unalmas vagy.
"Kérdés: Hogyan lehet észre venni ha a pasink "elmegy?"
Becsapja az ajtót.
"Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni? Vagy milyen szavakkal?"
Mondogasd a következõ szavakat: BMW, gyémánt, arany, luxusvilla.
"Szeretnék ma este "örömet" okozni a pasimnak! Mit tegyek?"
FÕZZ!
"A kurvák átlagosan mennyiért csinálják?"
Bizonyos szórakozóhelyeken egy pohár vodkáért.
"Ha a lányos fiúkat is (pl.: emoboyok fõleg) szexinek tartom, (persze a lányokon kívül) akkor biszex vagyok?"
Nem. Csupán egy átlagos el*aszott tini vagy.
"Minden nõ szokott maszturbálni?"
Nem, csak amelyiknek van keze.
"Milyen a körülmetéltek, nem körülmetéltek aránya napjainkban?"
Attól függ hol. A médiában és a parlamentben például igen magas a körülmetéltek aránya.
"Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez?
Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb."
Most erre mégis mit mondjak? Felháborító hogy a barátod szót emel az ellen hogy téged mindenféle idegenek kúrogassanak rajta kívül. Felháborító! Hímsoviniszta disznó az ilyen.
"Milyen élmény a szex hetero férfiként férfival?"
Minden bizonnyal igen kellemetlen. Mi az barátom, börtönbe fogsz menni?
"Lehetséges megerõszakolni egy férfit?"
Bizonyára õ is börtönbe fog kerülni, csak õ kicsit erõsebb mint az átlag.
"Van olyan ember aki szûzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?"
Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.
"Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai:
szebb bõr, haj, stb.?"
Igaz. Ezenkívül elõléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és gyémántnyaklánc.
"Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?"
Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerûbb ha bekötteted az internetet.
"Hányadik randin feküdhetek le vele?"
A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha elõbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, elõkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a f*szkorbács, és ha törik ha szakad, ott valaki meg lesz b*szva..
"Mért alszanak el a fiúk szex után?"
Mert unalmas vagy.
"Kérdés: Hogyan lehet észre venni ha a pasink "elmegy?"
Becsapja az ajtót.
"Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni? Vagy milyen szavakkal?"
Mondogasd a következõ szavakat: BMW, gyémánt, arany, luxusvilla.
2009. augusztus 16. 16:49
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Megtörtént eset ...
Teletömött 56-OS villamos Budapesten, két, egymással szemben lévõ szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nõ a gyerekével AZ ölében. A kissrác himbálja a lábát és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várva, hogy AZ anya mikor szól rá a kölyökre.
De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja AZ anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat és ez már AZ én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor AZ újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves, szóljon rá!
- Mit akar? - reccsen rá AZ anya. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában!
Foglalkozzon a saját dolgával, NE AZ én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülõs gatya, bõr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nõ hajába gyönyörûen beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban ...!
Teletömött 56-OS villamos Budapesten, két, egymással szemben lévõ szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nõ a gyerekével AZ ölében. A kissrác himbálja a lábát és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várva, hogy AZ anya mikor szól rá a kölyökre.
De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja AZ anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat és ez már AZ én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor AZ újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves, szóljon rá!
- Mit akar? - reccsen rá AZ anya. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában!
Foglalkozzon a saját dolgával, NE AZ én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülõs gatya, bõr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nõ hajába gyönyörûen beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban ...!
2009. augusztus 18. 14:53
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet(Trinny @ 2009. August 16. - 16:49)
Megtörtént eset ...
Eltérek a tárgytól.
http://www.youtube.com/watch?v=FqzebIyHQL8
2009. augusztus 18. 16:12
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(kosTa @ 2009. August 18. - 15:21)
nem értem 
jaaajj na ne már...
az a kettõ aki elöl ül a twilight fõszereplõi és a srác vámpír...háttérben pedig penge van,aki vámpírvadász...most már világos?
2009. augusztus 18. 20:20
|
|
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline
|
Idézet(Klau0604 @ 2009. August 18. - 16:12)
jaaajj na ne már...
az a kettõ aki elöl ül a twilight fõszereplõi és a srác vámpír...háttérben pedig penge van,aki vámpírvadász...most már világos?
koszi a magyarázatot de a twilight nem lattam, sot mostanaig nem is hallotam rola
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: