Fun topik
2009. január 29. 13:25
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w0ffwDYo00Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w0ffwDYo00Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
2009. február 01. 14:28
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Híres hölgyek szõke nõs aranyköpései
Se vége, se hossza a butaságnak. Noha a férfiak legalább annyiszor mondanak "okosakat", mint a nõk, a Sun most mégis a hölgyek buta idézeteibõl szemezgetett.
Vannak híresen buta hírességek és vannak olyanok is, akiknek egy-egy hülye mondatán meglepõdünk, hiszen róla sosem gondoltuk volna, hogy ilyen "okos" is tud lenni. A Sun címû napilap összeállításából szemezgetünk. Most kizárólag hölgyekre koncentrálva.
Brooke Shields egy dohányzásellenes kampányban: "A dohányzás öl. Ha meghalsz, az életed legfontosabb részét veszíted el."
Mariah Carey a jordán király halála kapcsán. "Szerettem Jordant. Õ minden idõk egyik legjobb kosarasa volt."
Lady Victoria Hervey: "Télen szörnyû lehet hajléktalannak lenni. Ilyenkor el kellene menniük egy melegebb helyre, mondjuk a Karib-tengerhez, ahol egész nap friss halat ehetnének."
Jodie Marsh: "Szerintem az eszkimók civilizálatlanok, mert nincsenek boltjaik."
Paris Hilton a vörös szõnyegen való viselkedésrõl. "Nem gondolkozom közben. Csak sétálok."
Goldie Hawn arra a kérdésre: milyen típusú filmeket kedvel. "A vígjátékokat. Azok viccesek."
Britney Spears: "Sosem akartam Japánba menni, mert nem szeretek halat enni. És tudom, hogy Ahrikában azt nagyon szeretik."
Sam Fox a fitneszszokásairól. "Van 10 pár edzõcipõm. A hét minden napjára egy."
A Big Brother-es Helen Adam: "Nagyon zavar, amikor az újságokban csak egy csinos szõkének titulálnak. Nem vagyok buta. Drámairodalomból négyest kaptam, angolból kettest, elvégeztem egy fodrász- és egy szépségtanfolyamot
is."
Chantelle Houghton: "George Galloway egy soviniszta disznó, bármit is jelentsen az."
Britney Spears a színészi karrierjérõl: "Szeretném valami kisebb helyen kezdeni. Mondjuk Londonban vagy Angliában."
Christian Aguilera: "Idén hol tartják a Cannes-i Filmfesztivált?"
Pamela Anderson: "Nem szoktam sokat gondolkodni. A sok gondolat nagyon kifáraszt."
Se vége, se hossza a butaságnak. Noha a férfiak legalább annyiszor mondanak "okosakat", mint a nõk, a Sun most mégis a hölgyek buta idézeteibõl szemezgetett.
Vannak híresen buta hírességek és vannak olyanok is, akiknek egy-egy hülye mondatán meglepõdünk, hiszen róla sosem gondoltuk volna, hogy ilyen "okos" is tud lenni. A Sun címû napilap összeállításából szemezgetünk. Most kizárólag hölgyekre koncentrálva.
Brooke Shields egy dohányzásellenes kampányban: "A dohányzás öl. Ha meghalsz, az életed legfontosabb részét veszíted el."
Mariah Carey a jordán király halála kapcsán. "Szerettem Jordant. Õ minden idõk egyik legjobb kosarasa volt."
Lady Victoria Hervey: "Télen szörnyû lehet hajléktalannak lenni. Ilyenkor el kellene menniük egy melegebb helyre, mondjuk a Karib-tengerhez, ahol egész nap friss halat ehetnének."
Jodie Marsh: "Szerintem az eszkimók civilizálatlanok, mert nincsenek boltjaik."
Paris Hilton a vörös szõnyegen való viselkedésrõl. "Nem gondolkozom közben. Csak sétálok."
Goldie Hawn arra a kérdésre: milyen típusú filmeket kedvel. "A vígjátékokat. Azok viccesek."
Britney Spears: "Sosem akartam Japánba menni, mert nem szeretek halat enni. És tudom, hogy Ahrikában azt nagyon szeretik."
Sam Fox a fitneszszokásairól. "Van 10 pár edzõcipõm. A hét minden napjára egy."
A Big Brother-es Helen Adam: "Nagyon zavar, amikor az újságokban csak egy csinos szõkének titulálnak. Nem vagyok buta. Drámairodalomból négyest kaptam, angolból kettest, elvégeztem egy fodrász- és egy szépségtanfolyamot
is."
Chantelle Houghton: "George Galloway egy soviniszta disznó, bármit is jelentsen az."
Britney Spears a színészi karrierjérõl: "Szeretném valami kisebb helyen kezdeni. Mondjuk Londonban vagy Angliában."
Christian Aguilera: "Idén hol tartják a Cannes-i Filmfesztivált?"
Pamela Anderson: "Nem szoktam sokat gondolkodni. A sok gondolat nagyon kifáraszt."
2009. február 03. 14:01
|
|
Trinny |
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
2009. február 03. 14:12
|
|
imi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.06. Hozzászólás: 820 Csatolások: 2 Azonosító: 60146 offline
|
Idézet(Trinny @ 2009. February 3. - 14:01)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
hû halálra röhögtük magunkat
2009. február 05. 20:22
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
2009. február 05. 22:14
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2009. February 5. - 21:22)
Köszi a képeket, aranyos a szõrös (Állítólag harapós. Itt nem olyannak tûnik.
A téma összefügghet.
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...st=30&p=255727&
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...&st=0&p=247457&
Én, jó érzéssel gondolok a régi témákra.
2009. február 06. 21:59
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Leo @ 2009. February 6. - 19:53)
uhoh 
http://www.youtube.com/watch?v=8KW3E9uikgI...2u2nCw&sa=X&oi=
De útálhatnak minket.
A fülmozgatás nagyon jó. Szegénykém.
Hol tartották? No eukaliptusz.
2009. február 06. 23:04
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
vadkender: what can there
hol van a wc?: hole one a wait say?
van két libám: one cate Lee bumm
hátsórész: hot show race
alkatrész: all cut race
kicsengetnek:kitchen get nek
van hatvankét kecském: one hut onekte catch came
határozószó: hut are row zoe saw
varjú van a vetésen: war you on avation
szánkó: sun cow
két nomád tacskó van a bokron túl: kate no mud touch cow one bock Ron tool
bírlak!: beer luck
szól anyu!: soul a new!
tapéta: tap eat a
fogpiszkáló: fog peace call low
tépett varjú van a fán: tape at war you one a fun
nyuszi van apród?: new see one up road?
gofri: go free
van hat bicskám: one hot bitch come
anyu szól: a new soul
hideg van: he dag one
disznóól: this no al
van két libám: one cate Lee bumm
hátsórész: hot show race
alkatrész: all cut race
kicsengetnek:kitchen get nek
van hatvankét kecském: one hut onekte catch came
határozószó: hut are row zoe saw
szánkó: sun cow
két nomád tacskó van a bokron túl: kate no mud touch cow one bock Ron tool
bírlak!: beer luck
szól anyu!: soul a new!
tapéta: tap eat a
fogpiszkáló: fog peace call low
tépett varjú van a fán: tape at war you one a fun
nyuszi van apród?: new see one up road?
gofri: go free
van hat bicskám: one hot bitch come
anyu szól: a new soul
hideg van: he dag one
disznóól: this no al
2009. február 07. 11:04
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(zilinda @ 2009. February 6. - 23:04)
kicsengetnek:kitchen get neck
van hatvankét kecském: one hut one kate catch came
tapéta: tap ate a
disznóól: this no all
van hatvankét kecském: one hut one kate catch came
tapéta: tap ate a
disznóól: this no all
Javítva.
Ez viszont nem jön ki és nem is tudok most olyanra gondolni, amivel jó lenne.
2009. február 07. 18:55
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
vadkender: what can there
(Talán nem moderálnak a következõért, van benne szex is néger is:)
A taszári amerikai bázison a konyhán dolgozott Mari néni és egy kétméteres néger szakács. Egy alkalommal Mari néni leejtette a fakanalat.
- Jajj, leesetta a fakanál!! - rikoltotta el magát.
A néger erre felkapta a fejét:
- Fuck anal!! Yeah!!!
Plusz két szóvicc nélküli katonavicc:
1944-ben behívót kap egy német férfi, akinek mind a két keze hiányzik. Tágranyílt szemekkel jelenik meg a sorozóbizottság elõtt:
- Kérem szépen itt valami tévedés lehet a behívóval, nekem ugyanis amputálták mind a két kezemet...
- Ilyen gyerekes kifogásokkal itt semmire sem megy. - Inti le a sorozóbizottság elnöke. - Mindenkinek áldozatokat kell hozni a Führerért, majd mi megtaláljuk a módját, hogy hasznát vegyük magának is!
El is kerül egy laktanyába, ahol egy csomó katona vizet pumpál vödrökbe.
- Kérem szépen én nem tudok vizet pumpálni a kútból - mondja a karnélküli férfi - nekem hiányzik a ...
- Hallgasson már! - Szól rá az õrmester - Akik vizet pumpálnak mind vakok, a maga dolga az lesz, hogy szóljon nekik mikor hagyják abba!
A spanyol polgárháborúban a köztársaságiak ostromzár alá vették az Alcazár erõdöt és kiéheztetéssel próbálták megadásra kényszeríteni.
A védõk egy katonája már nem bírta a nélkülözéseket és a parancsnokához fordult:
- Ezredes úr, nem bírom tovább az éhezést, maga a tiszt találjon ki valamit, hogy szerezzünk ennivalót!!
Az ezredes megvakarja a fejét, aztán elõhúz egy százpezetást.
- Fiam, menj ki és vegyél magadnak valamit, más most nem jut az eszembe.
2009. február 07. 22:06
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2009. February 7. - 18:55)
A taszári amerikai bázison a konyhán dolgozott Mari néni és egy kétméteres néger szakács. Egy alkalommal Mari néni leejtette a fakanalat.
- Fuck anal!! Yeah!!!
- Fuck anal!! Yeah!!!
Az ilyesmi témáról mindig Hofi örökzöldje jut eszembe (biztos nem pontos, de a lényeg benne van):
Taszár, amerikai támaszpont, a polgármester a helyieknek szeretné bemutatni a bázist, köztük ott van Mari néni is, aki meglátja az egyik fekete katonát és így szól:
- Né má'! Majom!
Erre a polgármester elvörösödve: - Hallgasson már Mari néni, nem szabad ilyet mondani! Kérjen tõle bocsánatot!
- Sajnálom. - mondja a néni némileg megilletõdve.
- It's okay. - feleli a katona.
Erre Mari néni: - Beszél!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: