A vörös, a barna meg a szõke beszélgetnek a kávézóban. A vörös mondja: Képzeljétek, mi történt tegnap este! Gondoltam, kényeztetem a férjemet, a Sanyit. Letérdelek elé, a számba veszem, mikor érzem, hogy a golyói jéghidegek! Nagyon furcsa érzés volt. Másnap összefutnak, meséli a barna: Képzeljétek, mi történt tegnap este! Gondoltam, én is kényeztetem a férjemet, a Józsit, letérdelek elé, a számba veszem, mikor érzem, hogy az õ golyói is jéghidegek! Tényleg nagyon furcsa érzés volt! Harmadnap is találkoznak: A szõke szemei alatt irgalmatlan kékfoltok... Mi történt veled? - kérdi a vörös és a barna. Képzeljétek, hogy jártam tegnap este! Gondoltam, a példátokon okulva én is kényeztetem a férjemet, a Bélát. Letérdelek elé, a számba veszem, mikor érzem, hogy az õ golyói is jéghidegek! Mondom neki: "Drágám, valami baj van, a te golyóid is ugyanolyan jéghidegek, mint a Sanyié és a Józsié!". Aztán sötétség lett...
Apró kis történet fõvárosunkból: Munka után megyek haza busszal, valahol az Astoria környéke. Buszsáv, amibe félig lelóg a járdáról egy tök szabálytalanul parkoló BMW. A vezetõ benne, dagadt, tetkós, kopasz, ki-ha-én-nem ######. Szerencsétlen buszos összevissza centiz, hogy a balra haladó forgalom és a bömös közt elférjen, ###### emberünk persze csak figyel a tükörbõl, nem mozdulna semmi pénzért. Buszos valahogy elviszi a résen a járgányt, és amikor a kipufogó a bömö mellé ér, üres + nagygáz = embertelen füstfelleg, be a nyitott ablakon a paréj arcába. Na, több se kellett az idiótának: letolatott, a busz elé vágott, kiszállt, az ajtót pedig kinyitotta a busz lökhárítója alatt levõ "rejtett" gombbal. Felszállt, elkezdte a "hülye köccsööög,.. stb." dumát, a sofõr meg magára zárta az ajtót. Ebben a pillanatban a nyitott elsõ ajtón két cigó lepattant a buszról, be a bömösbe és pápá! Elvitték a f...kalap autóját. A f...kalap csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadta a kegyelemdöfést: - Most akkor marad vagy leszáll? Senki nem mert röhögni, de állítólag minden ember arcáról földöntúli öröm sugárzott.
Egy reggel 103-as busszal úgy uszkve századmagammal cammogok fel a lágymányosi hídra, az autóbuszöbölben azonban egy taxi álldogált, és nem akarta beengedni a buszt. Buszsofõr nyomja a dudát, utasok idegesen pislogtak, végül kinyitotta az ajtót. Taxis barátunk közben anyázva kiszállt az autójából, majd fel a buszra, hogy most aztán jól megmondja... A buszsofõr látva ezt becsukta a vezetõfülke ajtaját, majd miután a taxis nagy hévvel felszállt a buszra, becsukta a busz ajtajait is és elindult. A taxisofõr húsz méter után már könyörgött neki (a taxi közben ott állt nyitott ajtóval a megállóban), hogy nyissa ki az ajtót, de a sofõr meg sem állt a következõ megállóig (budai alsó rakpart)...
Egyik reggel a rádióban SMS-eket olvastak a hallgatóktól: - "Üzenem a Kopasz Mercisnek aki az elõbb beintett, hogy a mellette ülõ szõke háromszor megvolt. A fehér Opeles." Öt perc múlva jött a válasz: - "A Mercis vagyok, az Opelesnek üzenem, hogy a szõke akit hátulról látott, az öcsém."
Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel. Az elsõ díjat a következõ mûnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!"
Egy budapesti kerület X járõre a következõ rendõri jelentést írta: "Járõrútvonalam alatt arra figyeltem fel, hogy a ... téren egy illetõ a padon fekszik és csavarog. Odaléptem hozzá és felszólítottam, hogy igazolja magát. Erre õ azt mondta, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, a kerületi kapitányságon elõállítottam."
Ugyanazon történet 2 ember elmondása alapján: 1. Kollégiumlakó - Éjjel megérkeztem. A klotyóhoz futottam. Felkapcsoltam a villanyt a WC-ben. Benyitottam, kiokádtam magam. Kimentem. Lekapcsoltam a villanyt. 2. A Kollégiumlakó lakótársa - Éjjel ülök a Wc-n. Valaki lekapcsolja a villanyt. Benyit. Leokád. Kimegy. Felkapcsolja a villanyt.
Üzenetrögzítõ szövegek: Szjjamija! Ez Edit és Péter üzenetrögzítõje. Sajnos most nem vagyunk itt, mert olyasvalamit csinálunk, amit Péter ki-be szeret, de én inkább jobbra-balra. De mindkettõnknek a fénypont, amikor valami fehér csurog ki... Ha befejeztük a fogmosást, visszahívunk.
(Narrátor hangja:) Dávid ül, és magazint olvas. Hirtelen csörög a telefon! A fürdõszobában valóságos WC-papír-örvény keletkezik Dáviddal a közepén, akinek karjai hihetetlen sebességgel malomkerékszerû mozgást végeznek. Vajon idõben ideér? Mégsem, hõsies próbálkozása hiábavaló volt. A sípolás már megszólalt. Nincs más hátra, hagyjon üzenetet.
Monica Lewinsky üzenetrögzítõjének szövege: A szám foglalt, hívjon késõbb!!!
Amikor ilyeneket olvasok rájövök,hogy a szókincsem jóval közelebb van a 0-hoz mint az egészhez,mégtán magyarul sem tudok,sõt hülye vagyok!:
A foton "fénykvantum", nyugalmi tömege, elektromos-, barion- és leptontöltése nulla, ezért részecske-antirészecske konjugáció során "önmagába transzformálódik". Spinje 1, tehát bozon,4 dimenziós téridõ-kontinuumban egy négyes vektorral írható le, amely az elektromágneses tér négyes vektorpotenciálja.
* ebben a pillanatban 250000 légy pusztul el elektromos légycsapó által? * húsz ember bélhosszúsága kiteszi egy tíz emeletes ház gázvezetékeinek hosszát? * ha az összes ember a világon egyszerre dobbantana kitörne e világ összes vulkánója? * ha egy átlagos embert alaposan feldarabolunk, elfér egy közepes méretû retikülben? * egy egészséges fogzománc 3x hõállóbb, mint a Tefal legújabb fejlesztésû edénybevonata? * ön is 4x nagyobb eséllyel kattint szexuális tartalmat sugalló linkre? * a fallosz alakú ételekre 8x nagyobb a kereslet? * ha emberi orrszõrbõl fonnák kötelet, az 3x erõsebb lenne az ugyanolyan átmérõjû hagyományos kötélnél? * ha az összes ember a világon egyszerre üvöltene, elolvadna az Északi-sark jégtakarója? * az emberiség 15%-a el van hízva a fején? * a gumicukor csatornahabból készül? * eddig 16-an haltak meg, mert Pokémonnak képzelték magukat? * ha a világban egy év alatt leesõ csapadékot szétosztanánk, minden emberre egy kádnyi víz jutna? * ha minden ember egyformán nézne ki, képesek lennék egymást csupán testszag alapján megkülönböztetni? * ebben a pillanatban 1500 pattanást nyomnak ki? * minden hónapban megfojtanak egy gyöngysorral legalább egy diákot? * ebben a percben 320 tányért vágnak oda valakihez, és ebbõl csupán 62 talál? * 1000 emberbõl csupán 1 szereti a kakiszagot? * ha az emberiség 70%-a kihalna, akkor csupán 30%-a maradna életben?