először is a képek nagyon jók lettek de már láttam őket egy hete is
másodszor rengeteg bizonyítékot adtak nekünk hogy vissza fognak jönni, nem hagynak el minket
ahogy nekik ők úgy fogunk nekik is mi hiányozni. Nem akarják hogy elhagyjuk őket melyet már sokszor említettek .
Megérdemlik a szünetet , hisz sok mindent tettek eddig is. Amikor visszajönnek kipihentek lesznek és újratöltődnek.
Alig várom hogy végre megvehessem pénteken az albumot
A One Direction nem akarja a banda végét
2015. november 08. 21:28
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
2015. november 08. 22:10
|
|
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline
|
Visszafognak térni. Ha ők ezt mondták én hiszek nekik , nem mint egyes rajongók.
2015. november 09. 14:08
|
p1a2t3i4visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 244158 offline
|
vissza fognak jönni de nem várhathátok hogy 60 éves korúkig csak dalokat fognak írni szerintem meg nem lesz úgyanaz luis babája akkor fogja élete első pár évét élni ilyen kor igényeli a legtöbb odafigyelést és hogy az apja anya egyaránt tudjon vele foglalkozni
2015. november 09. 21:26
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Kíváncsian várom, hogy mi történik majd a szünet alatt és után, de ha azt állítják, hogy visszatérnek, annak csak örülök.
Végre Harry kimondta azt amire már régóta vártam, hogy valaki kimondja!
)
2015. november 13. 19:00
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Tudom hogy nagyon gyerekesen és nyávogósan hangzik, de jó hallani azt, hogy hogyan vélekednek minderről. Olyan sokszor mondták már, már az első pillanattól kezdve, hogy a szünettel együtt nem ér véget a banda, de amikor a rengeteg, pesszimista, életunt rajongó, aki úgy tűnik, képes volt beletörődni abba hogy ennek egyszer csak hirtelen vége lesz, olyan hihetetlenül bugyuta dolgokat posztol, hogy "Ugyan már, úgy is fel fognak oszlani, teljesen mindegy, mit mondanak!" olyankor az ember még annak ellenére is képes elbizonytalanodni, hogy tudja, nem igaz egyetlen szó sem abból, amit állítanak. A legtöbb utálkozó úgy tűnik talált magának egy újabb csontot, amivel cukkolhatja a rajongókat, miután már lejárt a "Mindegyik meleg" a "Larry-Stylinson" meg a többi, címeres f*szság, amit eddig el kellett tűrnünk tőlük. Én szívvel-lélekkel várom, hogy vége legyen ennek a bizonytalan időszaknak és újrakezdhessük ezt az egészet. Talán nekünk is jót fog tenni. Talán aztán majd új szemmel fogjuk látni őket és a világot. Talán ők is új szemmel fogják majd látni a világot, minket, a rajongókat és mindazt, amit eddig elértek. És remélem hogy ezek után is rengeteg mindent fognak még elérni. Remélem hogy 2017 ismét a 1D-turné éve lesz...
2015. november 13. 19:05
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ha nem szereted ne olvasd el. Ha nem szereted ne tégy rájuk megjegyzéseket... A te dolgod ha nem kedveled őket, de ne gondold, hogy attól, hogy te egyetlen könnyet sem hullajtanál, ha netalántán eltűnnének, az nem jelenti azt hogy a többi millió másik rajongó, akik szó szerint nekik köszönhetik az életüket, nem siratnák meg a dolgot. Ezt írom azoknak akik itt utálkoznak meg verik a nyálukat, köszöntem szépen!
2015. november 13. 20:05
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem sem ők sem a funok nem akarják h vége legyen. de kell ez a szünet, ezt azért el kell ismerni. összejött egy csomó feszültség zayn kilépése illetve louis miatt is. megérdemelnek egy kis szünetet.
pörgős az életük, nem könnyű egyiküknek sem...
kívánok nekik sikeres jövőt
pörgős az életük, nem könnyű egyiküknek sem...
kívánok nekik sikeres jövőt
2015. november 13. 22:14
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
Én eléggé aggódok Niall-ért. Nem mintha hülye lenne...tudja mit csinál. De ez a tetkós ötlet...bár aranyos. De nem akarom hogy megváltozzon!
Na mindegy remélem mindenki vigyáz majd magára
Na mindegy remélem mindenki vigyáz majd magára
2016. február 27. 14:10
Én nagyon hiszek benne hogy igenis visszatérnek.Jó pihenést nekik és sok szórakozást.Nagyon megérdemlik.Forever Directioner.
2016. március 31. 18:46
Támogatom őket minden döntésükben és egyetértek velük. Mikor majd visszatérnek úgy fogom őket várni mintha a testvérem jött volna vissza egy hosszú utazásról és várni fogom, hogy mit mesélnek, mi történt velük, mit hoztak és hogyan tovább.
2016. május 01. 13:27
|
|
Ayame Channelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 239689 offline
|
Erre a szünetre szükségük van. Mi megvárjuk őket! Addig is mindan nap a zenéjüket fogom hallagatni (nem mintha eddig nem ezt tettem volna
).
2016. május 01. 13:37
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Huhaaa nagy dorges xd
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: