A One Direction nem akarja a banda végét
2015. november 07. 21:13
Nem szeretem Őket, de szomorú lennék,ha feloszlana a banda. Évek óta együtt zenélnek,és élvezik is.
2015. november 07. 21:26
Na. Ők se akarják a végét. Én se akarom. Megbeszéltük.
D de persze 2 héten belül úgyis lesz egy cikk,hogy vége a bandának teljesen szóval..mindegy. Niall+tetkó=végre.
2015. november 07. 21:32
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Mi az, hogy Harryt nem erdekli h Zayn kilepett. Eddig is szanalmat ereztem ez az oldal miatt de most hat inkabb nem irom le, mert szerintemar emiatt is kileszek tiltva, de leszarom. Miert ne ragaszkodna Zaynhez. Hiszen OT EVIG BANDATARSAK VOLTAK. Most szerimtetek ha Harryt irritalma Zaynnek a jelenlete akk 5 evig elviselne egy bandaba? Ne legyetek mar ilyenek
2015. november 07. 22:01
Imádom őket és nagyon sokat jelentenek nekem!
Én is, mint sokan mások nagyon nem szeretném a banda végét, és szószerint belebetegednék, ha feloszlanának!
És igen Evelin6816 szerinten is megbeszéltük!
Ja és amúgy, ha ők mondják, hogy visszatérnek akkor szerintem megnyugodhatunk egy kicsit!
De bármi legyen is ennek az egésznek a vége, életem végéig emlékezni fogok rájuk és mindig is szeretni fogom őket!
Én is, mint sokan mások nagyon nem szeretném a banda végét, és szószerint belebetegednék, ha feloszlanának!
És igen Evelin6816 szerinten is megbeszéltük!
Ja és amúgy, ha ők mondják, hogy visszatérnek akkor szerintem megnyugodhatunk egy kicsit!
De bármi legyen is ennek az egésznek a vége, életem végéig emlékezni fogok rájuk és mindig is szeretni fogom őket!
2015. november 07. 22:06
örülök, hogy szünetre mennek, megérdemlik, az 5 év, 4 turné, 4 album, több kislemez.
támogatni fogom őket, akárhogy is lesz, visszajönnek, nem egyszer megígérték. Ezek öten a legcsodálatosabbak
- de kérem szépen, Harry a mondandójában nem azt mondta, hogy nem ragaszkodott Malik jelentéséhez. A kettő tökre más, amiről szó van. Ilyet nem mondunk. Szeretjük Zayn-t
- de kérem szépen, Harry a mondandójában nem azt mondta, hogy nem ragaszkodott Malik jelentéséhez. A kettő tökre más, amiről szó van. Ilyet nem mondunk. Szeretjük Zayn-t
2015. november 07. 22:07
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Tuti h vissza fognak terni ,hiszen megigertek es csak nem hazudnanak a rajongoiknak .Ok oroke baratok lesznek ,hiszen olyanok mint a testverek,es orok legendak lesznek mindenkinek <3 <3
2015. november 07. 23:53
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Minél többször mondják h ez lett eddig a legjobb albumuk,annál kiváncsibb és izgatottabb leszek
mondjuk a History után nem kételkedem(nem mintha eddig nem hittem volna h egy baromi jó album lesz ebből)
Egyébként a srácok eszméletlen jól néznek ki,és örülök h mindenről pozitívan nyilatkoztak
Nade Niall xdd pont a minap láttam egy ehhez kapcsolódó képet.Azt hittem,marad az egyetlen tetkómentes
Egyébként a srácok eszméletlen jól néznek ki,és örülök h mindenről pozitívan nyilatkoztak
Nade Niall xdd pont a minap láttam egy ehhez kapcsolódó képet.Azt hittem,marad az egyetlen tetkómentes
2015. november 08. 07:41
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Megérdemlik a szünetet,de Úgyis visszatérnek.
2015. november 08. 08:33
Szerintem jol teszik hogy elmennek egy kis szünetre!De szerintem nen fig már sokáig tartani ez a banda de remélem nem nekem lesz igazam!!
2015. november 08. 09:13
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Megérdemlik a szünetet, nagyon keményen dolgoztak! Viszont most akkor menjenek el a médiából, mert nekem a szünet azt jelenti, hogy nem foglalkoznak az interjúkkal. Bocsi fanok, de én ezt így gondolom. Pihenjék ki magukat, térjenek vissza, de addig is zárják ki magukat a médiából is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: