A Nirvana frontembere nem csupán egy zenész volt a 90-es években, hanem a grunge maga, akit generációja szószólójaként emlegettek. Így nem csoda, hogy utolsó ruháinak egyike, az emlékezetünkbe égett zöld kardigán egy lakásra való összegért kelt el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy vagyonért kelt el Kurt Cobain ikonikus kardigánja
2015. november 06. 15:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 06. 16:32
Lehet, hogy "kicsit" fanatikus vagyok, de ha lenne 'fölösleges' 28 millám, kérdés és alku nélkül megvenném. Shut Up And Take My Money!
2015. november 06. 17:26
Szerintem tök természetes, hogy az igazi rajongók ennyit képesek fizetni érte.
2015. november 06. 18:42
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Ha lenne ennyi pénzem én is erre fordítottam volna
2015. november 06. 18:50
Minek költenek egy rohadt kardigánra ennyi pénzt? Ez csak egy kardigán.. nem számít, hogy Kurté! Szerintem hülyeség
2015. november 06. 20:02
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
HA jo dologra ment a penz, akkor megerte. De am ilyen emberek mindig lesznek akik nagyon magas osszegeert megvesznek majd dolgokat.
Ha milliomos vagy ez megsem kottyanna...
Ha milliomos vagy ez megsem kottyanna...
2015. november 06. 21:51
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ha ennyi pénzem lenne... amúgy amennyiben jó dologra ment a pénz, megérte.
Csak én gondolkodom azon, hogy ezekkel a ruhákkal mit kezdenek? Kiállítják és mutogatják? Nem értem. Minden esetre, gratula az új tulajnak!
Csak én gondolkodom azon, hogy ezekkel a ruhákkal mit kezdenek? Kiállítják és mutogatják? Nem értem. Minden esetre, gratula az új tulajnak!
2015. november 06. 22:00
Remélem a kapott összeget valami jó célra használják fel.
2015. november 08. 16:19
Nem semmi összeg meg kell hagyni, biztos örülhet az új gazdája a kardigánnak.
2016. március 18. 19:47
|
|
Levi3dgLPBvB |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 251575 offline
|
"Kurt egy ikonikus alak volt, nem olyan, mint a mai rocksztárok többsége, akik designer daraboknak járnak. Minden, amit ő viselt, az maga volt a grunge, hiszen a saját dolgait hordta, nem szponzorálta senki"
Ebben minden benne van
Ebben minden benne van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: