Starity

Dokumentumfilmmel jelentkezik a 5 Seconds Of Summer

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. november 08. 21:05 #41
- törölt felhasználó -    
Nagyon kíváncsi leszek rá smileeee.gif
2015. november 11. 23:12 #42
I love music 2001
I love music 2001
visszatérő vendég

Státusz~Fell into another hole again. It's like I'm sleepwalking~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 463
Csatolások: 19
Azonosító: 247291
Nos én nem vagyok annyira oda értük de olvastam azokat a kommenteket hogy pl:"utálom őket" erre én csak annyit mondok 1. hogyha nem szereted őket akkor minek olvasod.
2. Annak semmi értelme hogy ezt leírd/írjátok mert ezzel csak vitátszítasz/szítotok.
Én pl nagyon nem szeretem a 1D (ez kivételes )ezért nem olvasok róluk cikket és nem írom ki hogy utálom őket. De mindenkinek meg van a saját véleménye csak szerintem hogyha ez másokat "rosszul érint " akkor nem kommentelem. És csak úgy mondanám hogy ha netán
lenne olyan aki kiírja hogy utálja őket előre szólok hogy a rajongóik úgysem fogják szó nélkül hagyni.!! Szóval hajrá!! biggrin.gif
2015. december 12. 19:11 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (koudaline @ 2015.11.06. 14:04)
Azt azért el ne felejtsük mi sem, de ők sem, hogy MINDENT a One Direction-nek köszönhetnek....

ezt b*sztad rohog.gif
2015. december 12. 19:14 #44
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Idézet (Rusher Girl 007 @ 2015.11.06. 16:20)
Hát nagyon nem szeretem ezeket. Ebben van némi igazság .Ahogy most a One Direction egy jó kis idore eltunik (Aminek nagyon nem orulok cray.gif )Most kell egy másik fiúbanda.De szerintem ez sose fogja túlszárnyalni az 1D-t! Az 1D már ahogy olvashattuk is torténelmet írt.Ezek a valakik meg azt hiszik hogy majd tarolnak ezzel a filmel.Hát szerintem nem.Vagy lehet hogy igen  bár engem nagyon nem izgat! dry.gif Bocsánat nem szeretnék utálkozó véleményt nyílvánítani ,csak nekem se tetszik az ,hogy az One Direction-ról miket írnak.Ezen ugyanis nálam lehet csodálkozni.Régen kiírtam hogy utálom az 1D-t de megváltozott és hogyha ezeknek a nemtudom kiknek a rajongói ilyen rosszakat írnak (Ha írnak) az 1D -rol én is hozzá szólok.Bocsi de én nem csípem ezeket!!!!  excl.gif

1. Helyessirási kéziszótár jól jönne.. nem sértésből
2. A 5sos banda és nem fiúbanda.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok