Dokumentumfilmmel jelentkezik a 5 Seconds Of Summer
2015. november 06. 16:20
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát nagyon nem szeretem ezeket. Ebben van némi igazság .Ahogy most a One Direction egy jó kis idore eltunik (Aminek nagyon nem orulok
)Most kell egy másik fiúbanda.De szerintem ez sose fogja túlszárnyalni az 1D-t! Az 1D már ahogy olvashattuk is torténelmet írt.Ezek a valakik meg azt hiszik hogy majd tarolnak ezzel a filmel.Hát szerintem nem.Vagy lehet hogy igen bár engem nagyon nem izgat!
Bocsánat nem szeretnék utálkozó véleményt nyílvánítani ,csak nekem se tetszik az ,hogy az One Direction-ról miket írnak.Ezen ugyanis nálam lehet csodálkozni.Régen kiírtam hogy utálom az 1D-t de megváltozott és hogyha ezeknek a nemtudom kiknek a rajongói ilyen rosszakat írnak (Ha írnak) az 1D -rol én is hozzá szólok.Bocsi de én nem csípem ezeket!!!!
2015. november 06. 18:04
Én imádom őket, és biztos nagyon jó lesz a film!
2015. november 06. 19:13
|
|
twirlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 230 Csatolások: 1 Azonosító: 172748 offline
|
én már nagyon várom. Imádom a zenéjüket és a fiúk is nagyon szimpatikusak. Nem akarok belekeveredni a vitába de akiknek nem tetszik a zenéjük, az ne hallgassa, akik meg unják a róluk szóló cikkeket, azok meg ne olvassák el ez ilyen egyszerű, és végkép ne hasonlítsák a 1D-hez mer teljesen mások
2015. november 06. 19:36
|
|
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline
|
Szegény Dan, Jon, Josh és Sandy. Ők valószínűleg csak viaszbábuk, és csak hülyeségből vannak a színpadon hangszerekkel, meg ilyenek. Mert a 1D nem "igazi zenét" csinál, mint a 5SOS. Nem, nem akarok bunkó lenni, de könyörgöm ne írj már hülyeséget. Ha szart se tudsz róla, nem kell írogatni, szívem.
Egyébként várom a filmet, a srácok eddig még soha nem okoztak csalódást. ^^
Egyébként várom a filmet, a srácok eddig még soha nem okoztak csalódást. ^^
2015. november 06. 20:08
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Kedvelem oket nagyon es nagyon jo dalaik vannak. Bar a ledkedvencebbeim kozott nincsenek, de tisztelem, hogy sajat zenet jatszanak es hogy ideig eljutottak. 1D miatt mar 3x lathattam oket eloben, es ezt koszonom nekik
2015. november 06. 22:28
gosztomdorka.
Ezzel a naggyon szókincskimerítő hozzászólással megint okosat mondtál. Grat.
Am nem mindenki szeretheti őket. Te Őket utálod, én meg a Violettát. Ennyi:)
Ezzel a naggyon szókincskimerítő hozzászólással megint okosat mondtál. Grat.
Am nem mindenki szeretheti őket. Te Őket utálod, én meg a Violettát. Ennyi:)
2015. november 07. 18:48
|
|
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline
|
legjobb szülinapi ajándék lesz
<3
2015. november 07. 23:17
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Tuti megveszem!♡♡♡Alig várom,hogy lássam
*-*
2015. november 08. 11:08
Lmao hogy lehet őket a 1D-hoz hasonlítani? Sokan sokszor mondják. 5sos egy BANDA és a 1D egy fiúbanda, a kettő nem ugyanaz.
Ha nem bírod őket miért vagy itt? Legalább szépen fejezd ki a nemtetszésedet irántuk. Kiváncsi lennék, hogy te mit szólnál ha valaki nem tisztelettel beszélne a kedvencedről.
Ha nem bírod őket miért vagy itt? Legalább szépen fejezd ki a nemtetszésedet irántuk. Kiváncsi lennék, hogy te mit szólnál ha valaki nem tisztelettel beszélne a kedvencedről.
1 felhasználónak tetszik:
Nelia
2015. november 08. 11:15
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Idézet (gosztomdorka @ 2015.11.06. 21:24)
utálom őket
a kétszavas, komolytalan hozzászólásaid már lassan kezdenek felidegesíteni és ezzel még szépen is fejeztem ki magam.
igen, tiszteletben tartjuk a véleményed, de ezt ki lehet kulturáltan is fejezni, esetleg egy indokot is oda lehetne biggyeszteni,
hogy miért utálod őket, mi a problémád velük.
2015. november 08. 17:56
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
akkor mehetek, és ezt is mondhatom anyuéknak
örülnek nekem nagyon, SGFG album, Iphone 6-ért a hisztizés, és még ez is
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2015. november 08. 17:59
alig várom. amúgy tisztára cuki, hogy Michael szülinapján jelenik meg
)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.