November 20-án kerül az üzletek polcaira a How Did We End Up Here? címet viselő alkotás, mely DVD és Blu-ray formátumban is megvásárolható lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dokumentumfilmmel jelentkezik a 5 Seconds Of Summer
2015. november 06. 13:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 06. 13:55
|
|
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline
|
Komolyan modnom nem tudom mit esznek ezen a bandán. Az Imagine Dragonst figyelembe alig veszik , holott sokkal tehetségesebb emberek.
2015. november 06. 14:12
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
KELL NEKEM ILYEEEN!!!!!! <3 <3 <3 <3
2015. november 06. 14:20
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Nagyon kíváncsi leszek rá. (:
2015. november 06. 15:04
|
|
Tamee13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 236526 offline
|
Koudaline : néhány dolgot lehet de szerinted miért akarta az 1D előzenekarnak őket? mert jók. ennyi erővel az 1D meg az xfaktor-nak köszönhet mindent
a filmet várom *.*
a filmet várom *.*
2015. november 06. 15:07
Idézet
koudaline
Azt azért el ne felejtsük mi sem, de ők sem, hogy MINDENT a One Direction-nek köszönhetnek....
Azt azért el ne felejtsük mi sem, de ők sem, hogy MINDENT a One Direction-nek köszönhetnek....
De imádom az ilyen idióta hozzászólásokat , ők is ugyanúgy dolgoztak azért hogy eljussanak idáig.És csöppent sem köszönhetnek mindent annak a bandának.Egyébként én rohadtul örülök a dokumentumfilmnek és nagyon kíváncsi vagyok rá.
Idézet
Styles1994
Komolyan modnom nem tudom mit esznek ezen a bandán. Az Imagine Dragonst figyelembe alig veszik , holott sokkal tehetségesebb emberek.
Lehet hogy őket figyelembe se veszik ,de az nem a banda hibája.És lehet hogy szerinted tehetségesebbek de akkor is a 5sos is ugyanolyan tehetséges szóval a komidnak értelme sincs.
1 felhasználónak tetszik:
Nelia
2015. november 06. 15:25
|
|
grunge41visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.12. Hozzászólás: 270 Csatolások: 362 Azonosító: 246411 offline
|
Koudaline édesem!
Álljon meg a nászmenet!
Addig oké, hogy elhívták őket a turnéjukra, szép és aranyos dolog. De azért nézzél már magadba, csak egy icipicit. Kezdjük ott, hogy azért látható a különbség, hogy míg a One Direction, csak kornyikál (Nem mondom, hogy nem jó, nem szeretném lebecsülni a munkájukat), és mellette nem IGAZI zene van, a 5SOS kidolgozza a belét a hangszeres zenével (vagy hog is fejezzem ki magam). Nézd meg a dalaik stílusát. lehet, hogy hasonlóak (stb), de azért a hangzásuk kissé más. Nem dumálgatok többet, mert akkor ddig itt maradnánk, míg leomlik a Kínai-fal.
Mikor teremtett Isten ilyen hülyéket?
Álljon meg a nászmenet!
Addig oké, hogy elhívták őket a turnéjukra, szép és aranyos dolog. De azért nézzél már magadba, csak egy icipicit. Kezdjük ott, hogy azért látható a különbség, hogy míg a One Direction, csak kornyikál (Nem mondom, hogy nem jó, nem szeretném lebecsülni a munkájukat), és mellette nem IGAZI zene van, a 5SOS kidolgozza a belét a hangszeres zenével (vagy hog is fejezzem ki magam). Nézd meg a dalaik stílusát. lehet, hogy hasonlóak (stb), de azért a hangzásuk kissé más. Nem dumálgatok többet, mert akkor ddig itt maradnánk, míg leomlik a Kínai-fal.
Mikor teremtett Isten ilyen hülyéket?
2015. november 06. 15:28
|
|
grunge41visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.12. Hozzászólás: 270 Csatolások: 362 Azonosító: 246411 offline
|
Utóirat: Tamee13 igazad van, mivel a legszembetűnőbb, hogy az 1D az xfaktorból vígan lépett rá a vörös szőnyegre, míg a 5SOS maguk teremtették meg, amijük van. Szóval..
2015. november 06. 15:47
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Na ezt ne! Nem kell összekeverni őket 1Dvel. Tény és való, sokat köszönhetnek nekik, de azért volt alap amiből elindultak, nem holmi tehetségkutatóval összeszedett banda. A tehetségük meg aztán a csillagos égig is felér, és nem kell lenézni őket, mert tényleg nagyon jó zenéket csinálnak. Ők ténylegesen kiveszik a részüket a zene kreálásában, hisz maguk írják a dalszövegeket is.
Azt meg végképp nem mondanám, h egy tipikus boybandről lenne szó 5Sos kapcsán. Ők nem egy átlagos boyband, semmi közük hozzá, hisz nem olyan nyálas dalaik vannak. Őket totál nem kéne egy kalap alá venni One Directionnel és társaikkal. No, abba is hagytam az offolást, mert csak felidegesítem magam...
Anyway, nagyon várom a filmet!
Azt meg végképp nem mondanám, h egy tipikus boybandről lenne szó 5Sos kapcsán. Ők nem egy átlagos boyband, semmi közük hozzá, hisz nem olyan nyálas dalaik vannak. Őket totál nem kéne egy kalap alá venni One Directionnel és társaikkal. No, abba is hagytam az offolást, mert csak felidegesítem magam...
Anyway, nagyon várom a filmet!
1 felhasználónak tetszik:
Nelia
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?