Adele megállíthatatlan - óriási rekordok dőltek meg
2015. november 06. 15:19
Nekem is nagyon tetszik a dal, fantasztikus lett, így abszolút nem csodálkozom ezeken az adatokon. Gratulálok Adele-nek!
2015. november 06. 15:20
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nagyon jó eza szám:)♥ és gratulálok neki
2015. november 06. 15:21
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Nagyon jó a dal és Adele egy nagyon jó énekes! Csak gratulálni tudok!
2015. november 06. 16:03
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ahogy írtam korábban ezen nem kell csodálkozni,mert nagyon várták a visszatérését.A dal maga nem rossz,viszont igazságtalanság,hogy ilyen rekordokat dönt,mert igazából azért áll így,mert az ő szerzeménye.
2015. november 06. 16:23
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Imádom az új számát nem is hiába döntött vele rekordot
nagyszeru hangja van. Gratulálok neki!!
2015. november 06. 16:29
Megérdemli. Hihetetlenül jó hangja van és ez a dal brutál jó lett.
2015. november 06. 17:26
Le a kalappal! Ha valaki, akkor ő megérdemli a sikert!
2015. november 06. 18:20
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Adele tehetsége és képességei előtt le a kalappal, tényleg káprázatos a siker amit ezzel a dallal eddig is és még ezután el fog érni... VISZONT! Van egy félelmem miszerint túlsztárolják a művésznőt, és ez nem fog jót tenni az új album további szereplésének.
Hadd hozzak fel egy példát a 21-el kapcsolatosan, volt rajta egy érzelmes nóta a "Someone Like You" című amit szintúgy ronggyá játszottak a mainstreamileg retardált rádióállomások és úgyanúgy milliók ömlengésének tárgyává vált, pont mint most a 'Hello' aztán az előbbit a kb 56454343-ik játszás után már tucatnyi helyről kitiltották az Egyesült Királyságból, mivel az embereknek már felállt a szőr a hátán tőle.
Itt talán megemlítendő hogy Adele karrierje során még csak második dalával ért fel az Official Charts csúcsára (a már korábban említett SLY után)és bár további 4 slágerével is szerepelt a TOP 10-ben, mégis ilyenkor az emberben felvetődik a kérdés 'Hoppá, talán Adele nem is Isten?'.
Íg vagy úgy, alig tért vissza de az egész hype már picit túlzó, okés visszatért, itt van, le lehet nyugodni a tudjuk mibe, még mindig földöntúlit alkot szóval nem változott.
És én is elismerem, (bár a Rolling és a Skyfall kivételével nem hallgatnám egyik dalát sem)'fanboy-kodni' nem fogok. Most lehet mondani rám hogy mennyire egy ilyen meg olyan vagyok, de ez az én véleményem.
Hadd hozzak fel egy példát a 21-el kapcsolatosan, volt rajta egy érzelmes nóta a "Someone Like You" című amit szintúgy ronggyá játszottak a mainstreamileg retardált rádióállomások és úgyanúgy milliók ömlengésének tárgyává vált, pont mint most a 'Hello' aztán az előbbit a kb 56454343-ik játszás után már tucatnyi helyről kitiltották az Egyesült Királyságból, mivel az embereknek már felállt a szőr a hátán tőle.
Itt talán megemlítendő hogy Adele karrierje során még csak második dalával ért fel az Official Charts csúcsára (a már korábban említett SLY után)és bár további 4 slágerével is szerepelt a TOP 10-ben, mégis ilyenkor az emberben felvetődik a kérdés 'Hoppá, talán Adele nem is Isten?'.
Íg vagy úgy, alig tért vissza de az egész hype már picit túlzó, okés visszatért, itt van, le lehet nyugodni a tudjuk mibe, még mindig földöntúlit alkot szóval nem változott.
És én is elismerem, (bár a Rolling és a Skyfall kivételével nem hallgatnám egyik dalát sem)'fanboy-kodni' nem fogok. Most lehet mondani rám hogy mennyire egy ilyen meg olyan vagyok, de ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. november 06. 18:40
Adele valamit nagyon tud, nem az én stílusom az ilyesmi zene, de ezt egyszerűen imádom
2015. november 06. 18:55
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Túl nagy hangsúlyt kapnak ezek a számok. Rekordok meg stb. Fele annyira jó énekesek döntenek rekordokat, és sok jó dal meg sehol nincs a számokat tekintve. Egy biztos, elképesztő hangja van a nőnek!
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. november 06. 19:09
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem meglepő.
Gratulálok.
2015. november 06. 19:49
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
szeretem Adelet de nekem egyáltalán nem tetszik ez a szám... Nem tudom minek kell ennyire felfújni ezt a zenét, a klipje se a legjobb.. de azért grat... :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.