Nem szolizik!! Barnítót használ..!!!
Ariana Grande szívesen festené szőkére a haját
2015. november 16. 18:31
|
|
rebeka0807új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 241371 offline
|
Szerintem nagyon jól néz ki így. Bár nekem a vörös és a barna is tetszett.
2015. november 18. 12:28
|
|
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
Szép volt szőke hajjal, bár szerintem egyáltalán nem természetes kinézetű. A barnával szebb és barátságosabb az arca.
2015. november 20. 15:12
Kit érdekel?!Minek kell minden héten cikket írni róla,nagyon utálom,de hogyha egy héten csak egy cikk lenne róla és az se ilyen értelmetlen,mert most őszintén kitérdekel hogy "Szívesen festené szőkére a haját"Én is szívesen csinálnék magammal sok mindent...De ha tényleg csak egy cikk akkor nem utálnám ennyire de most napi szinten látok róla hülyébbnél hülyébb cikkeket persze hogy az lesz a vége hogy mégjobban megutálom..Miley is sokkal elviselhetőbb lenne ha nem csak a rossz dolgairól írnának cikket hanem a jókrol is...De nekem mindegy amúgy szerintem ez a szín nem áll jól neki olyan mint egy műbaba a barna sokkal jobb!!!!
2015. november 21. 11:07
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Idézet (B.T.S. @ 2015.11.20. 15:12)
Kit érdekel?!Minek kell minden héten cikket írni róla,nagyon utálom,de hogyha egy héten csak egy cikk lenne róla és az se ilyen értelmetlen,mert most őszintén kitérdekel hogy "Szívesen festené szőkére a haját"Én is szívesen csinálnék magammal sok mindent...De ha tényleg csak egy cikk akkor nem utálnám ennyire de most napi szinten látok róla hülyébbnél hülyébb cikkeket persze hogy az lesz a vége hogy mégjobban megutálom..Miley is sokkal elviselhetőbb lenne ha nem csak a rossz dolgairól írnának cikket hanem a jókrol is...De nekem mindegy amúgy szerintem ez a szín nem áll jól neki olyan mint egy műbaba a barna sokkal jobb!!!!
Ha nem érdekel, miért kattintottál rá a cikkre?
2015. december 05. 15:11
AriG.Fan írta:
Ha nem érdekel, miért kattintottál rá a cikkre? rolleyes.gif Ja és képzeld, nincs róla cikk minden héten! De ha nem tetszik nem kell rákattintani és kommentelni... kész, fel lehet fogni, nem?!?
Forrás: http://starity.hu/magazin/58577-ariana-grande-szivesen-festene-szokere-a-hajat/#ixzz3tSIk5bqf
Ezzel a dologgal amúgy egyetértek, nem tudom, hogy minek kell utálóknak is leállnia. Nincs róla minden héten cikk, el lehet hinni.
Ha nem érdekel, miért kattintottál rá a cikkre? rolleyes.gif Ja és képzeld, nincs róla cikk minden héten! De ha nem tetszik nem kell rákattintani és kommentelni... kész, fel lehet fogni, nem?!?
Forrás: http://starity.hu/magazin/58577-ariana-grande-szivesen-festene-szokere-a-hajat/#ixzz3tSIk5bqf
Ezzel a dologgal amúgy egyetértek, nem tudom, hogy minek kell utálóknak is leállnia. Nincs róla minden héten cikk, el lehet hinni.
2015. december 08. 19:55
|
|
Lillllcsikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 249885 offline
|
Szerintem jól áll neki ez a szín
2015. december 20. 18:01
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Szerintem nagyon jól álna neki a szőke hajszin❤️
2015. december 20. 18:04
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Vörös hajjal Cat Valentine jut eszembe. Cat kissé őrült, az már a múlt. Ahhoz a szerephez idiótát kellett játszania. Még ha illett is hozzá. A barna a tökéletes. Nagyon jól áll neki, mivel a szem színe is megegyezik, összhangban van.
A szőkét szerintem hanyagolja, kicsit sötét a bőrszíne az világos hajszínekhez.
A szőkét szerintem hanyagolja, kicsit sötét a bőrszíne az világos hajszínekhez.
2016. február 18. 22:30
Szerintem jól állna neki,de mondjuk neki minden hajszín... <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: