Ezekre inkább elaludnék...mondjuk hozzátenném, aludtam már el Slipknoton is.
Ideális esetben azért mondjuk a Kiss Strutterje, a Cinderella Back Home Againje és hasonlók hatására képes vagyok széttépni az egymáshoz ragadt szemhéjaimat...
A tudomány szerint ezekre a dalokra a legjobb ébredni
2015. november 12. 10:01
Agyam eldobom, hogy egy Cambridge-en végzett ember olyan dolgokkal foglalkozik amik teljesen szubjektívek. Én valószínűleg ezekre a dalokra kora reggelről eret vágnék
Behemothra CoF-ra meg ilyenekre fekszem-kelek vagy valami alapértelmezettre nehogy ahelyett, hogy felébrednék tovább aludjak és beleálmodjam a sztoriba a zenéket (mert előfordult már ilyen is) :É
2015. november 12. 21:25
|
|
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline
|
Az összes számot gyűlölöm ezek közül
2015. november 13. 09:40
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Én mindig olyan számra kelek ami idegesít mert akkor tuti felkelek,hogy kikapcsoljam.
Szóval Demi Lovato - Confident simán jöhet mert nem szeretem ezt a dalt.De még lehetne sorolni mert ezek közül van egy pár amit nem szeretek.
Szóval Demi Lovato - Confident simán jöhet mert nem szeretem ezt a dalt.De még lehetne sorolni mert ezek közül van egy pár amit nem szeretek.
2015. november 13. 21:37
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én reggel nem zenére ébredek hanem az ébresztőre ! Örülök ha eljutok a fürdőszobáig nemhogy az ilyen Spotifyos sz*rságokkal foglalkozzak !
2015. november 16. 20:21
Mindenki ilyen pörgős számokra kel, lehet velem van valami baj, de én D.O.-tól a Crying Out-ra szoktam kelni, ami egy lassú szám, de imádom D.O. hangját és jó reggelente arra kelni, hogy ő énekel...
2015. november 21. 10:04
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem Lady Gaga Bad Romance számára lenne jó kelni. Mikor rögtön beleordítja a füledbe hogy Rara raaaa roma romamaa gaga olaaa. Xd arra a legjobb.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: