Először ünnepelte nőként a születésnapját Caitlyn Jenner
2015. november 04. 20:55
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Mind szép és jó, hogy végre önmaga és boldog... De azt ne felejtse el, hogy nem tini és nem is fiatal már. Néha úgy öltözködik és sminkel, mint egy 20-as v 30-as éveiben lévő nő, ne felejtse el, hogy 60 mit tudom én hány éves. Néha vicces ahogy kinéz, de legyen boldog ez a lényeg.
Boldogat neki.
2015. november 04. 21:00
Tök jó, hogy kívülállóként (de leginkább szűkbelátókörűként) egyesek jobban el tudják dönteni, hogy ennyi idősen jó ötlet volt-e a műtét vagy sem, mint ő maga, aki konkrétan átéli, de leginkább ÉRZI azt, hogy neki, az ő lelkének és a testének mi a jó.
Nem kötekedni szeretnék, de szerintem a ruháknak és a sminkcuccoknak nincs koruk, azaz nincs megszabva, hogy egy-egy darab 17 vagy 62 évesen hordható-e.
Egyébként boldog szülinapot neki.
Idézet (kiwy @ 2015.11.04. 20:55)
Mind szép és jó, hogy végre önmaga és boldog... De azt ne felejtse el, hogy nem tini és nem is fiatal már. Néha úgy öltözködik és sminkel, mint egy 20-as v 30-as éveiben lévő nő, ne felejtse el, hogy 60 mit tudom én hány éves. Néha vicces ahogy kinéz, de legyen boldog ez a lényeg.
Boldogat neki.
Nem kötekedni szeretnék, de szerintem a ruháknak és a sminkcuccoknak nincs koruk, azaz nincs megszabva, hogy egy-egy darab 17 vagy 62 évesen hordható-e.
2015. november 04. 21:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (heyitshanna @ 2015.11.04. 21:00)
Tök jó, hogy kívülállóként (de leginkább szűkbelátókörűként) egyesek jobban el tudják dönteni, hogy ennyi idősen jó ötlet volt-e a műtét vagy sem, mint ő maga, aki konkrétan átéli, de leginkább ÉRZI azt, hogy neki, az ő lelkének és a testének mi a jó.
Köszönöm, hogy ilyen remekül megfogalmaztad, amit gondolok.
Akik utálkoznak: maradjatok a barlangban, jobban jártok. Nehogy megtudjátok, hogy Caitlynnek elég sok sorstársa szaladgál a világban, csak ők nem kerülnek címlapra...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. november 05. 06:40
"sokakat inspiráló, bátor nő, aki nem félt felvállalni"
Aki halálra gázolt egy embert, a melegházasság ellen van mert ő "régimódi", agyonplasztikáztatta magát a nemváltástól FÜGGETLENÜL és persze lenézi a szegényeket
De ti tapsoljátok meg, ez az, igazi példakép
Pofám leszakad esküszöm
Aki halálra gázolt egy embert, a melegházasság ellen van mert ő "régimódi", agyonplasztikáztatta magát a nemváltástól FÜGGETLENÜL és persze lenézi a szegényeket
De ti tapsoljátok meg, ez az, igazi példakép
Pofám leszakad esküszöm
2015. november 05. 11:05
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Tudom hogy nem ezen kéne fennakadni de Istenem, mennyire undorító a keze.. Beteg világot élünk hogy egy lassan 70 éves pasi úgy néz ki mint egy 30as nő..
2015. november 05. 18:52
Becsülendő, hogy ennyire összetartóak, elfogadóak.
2015. december 13. 20:13
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Te jó ég 66 éves
2016. március 25. 12:00
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
Szerintem csak egyszerűen már nem tudptt mit kezdeni magával. Most komolyan, hány olyan emberről hallottunk eddig, aki rájött, hogy ő valójában nő, csak 65 éven át jól titkolta?! Hülyeség a köbön. Apucinak (vagy anyucinak, bárhogy is) sok pénze volt, és már unta a fejét, ezért úgy döntött, hogy ő is plázacica kinézetet akar. Marha nagy példakép tényleg...Ha van olyan ember, akinek ez a Kardashian család vagy Jennerék a példaképe, üzenem neki: Inkább légy önmagad, mert ha rájuk akarsz hasonlítani már késő..-.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.