Ariana Grande visszavágott az utálkozóknak
2015. november 03. 16:33
Én is egyetértek Diala!
Nem akarok megbántani egyetlen rajóngót sem, de azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, hogy jobb legyen a világ, akkor miért kell neki énekelnie?!
Nem akarok megbántani egyetlen rajóngót sem, de azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, hogy jobb legyen a világ, akkor miért kell neki énekelnie?!
2015. november 03. 16:38
szerintem teljesen igaza van. és megértem őt, hisz engem is szoktak csúfolni... (csakis a nevem miatt.)
2015. november 03. 16:59
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Egyre jobban bírom
2015. november 03. 17:11
Szerintem a csúfolódók súlyos önértékelési problémákkal küzdenek és csak ebben látják örömüket.. szánalmas.
2015. november 03. 17:24
Intelligencia szintjére nem mennék le... De egy mai ember hit vallásával ütközik az amit ő csinál. Nem mindenki él a sztár világban és tapsol neki mikor k*rvát "játszik" minden pillanatban. Ezt meg kellene már érteni kis lány. Egy átlagos ember életében ez elitélendő...
2015. november 03. 17:25
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Ezért is szeretem annyira:)
2015. november 03. 17:32
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Teljesen igaza van. Az, hogy néhányan szórakozásképpen bántanak másokat, akik valószínűleg ebben az életben több dolgot tettek le az asztalra mint ők, és kemény munkával jutottak arra szintre ahol most vannak az nem kicsit szánalmas. Abba bele sem gondol senki, hogy most ne csak Arianat vegyük példának, mindegyik sztárt. Akár szereted akár nem nem kell neki sértő dolgokat írni. Van, hogy persze én velem is megtörténik, hogy valamin felforr az agyvizem, és írok egy sértő kommentet, de az csak a pillanat hevében történik. Viszont Ariana, egyenlőre még nem olyan képeket rak fel az instára, facebook-ra, twitterre, amin mondjuk meztelen vagy ilyenek, mert nem egy r'banc.
2015. november 03. 17:34
|
|
Tinista13☆Dreamer☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 1175 Csatolások: 0 Azonosító: 247406 offline
|
Idézet (honeymoonbae @ 2015.11.03. 17:25)
Ezért is szeretem annyira:)
Szerintem igaza van!Jó hogy megvan a véleménye,nem tudom miért jó nekik ha kicsúfolják!
2015. november 03. 17:38
Nagyon is igaza van! Ebben a világban már senki sem élhet nyugodtan(?)...
2015. november 03. 17:39
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Szerintem igaza van... Amúgy nem értem hogy akik mondják hogy ,,ő csak ne mondja mert ő meg ezt meg ezt csinálta akkor..." Úgy mondjátok mintha egy celeb nem hibázhatna:'D lol...na mindegy én bírom Arianat, és mondja csak meg ezeknek a tutit..
2015. november 03. 18:03
Először a tárgyiasítás ellen lép fel és megveti a sexizmust, aztán felkap egy undorító, saját bevallása szerint is sexshop-ból származó ruhát, magára ken egy tonna sminket és "érzékien" ajakhoz tartott ujjal, felveszi a legújabb klipjét. Amit mond, az mind szép és jó. Csak ideje lenne már, hogy a szavai egybeessenek a tetteivel.
2015. november 03. 18:33
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Teljesen igaza van♥
2015. november 03. 18:36
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Teljesen igaza van
2015. november 03. 18:40
Teljesen igaza van. Én mellette állok most is, mint eddig mindenben.<3
2015. november 03. 18:53
|
|
Babymetalfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 247589 offline
|
Én utálom Arianat, de a cikk címe érdekes volt úgyhogy rá kattintottam, szerintem egy részt igaza van de egy részt nem, amúgy meg nemértek pár embert hogy miért nyalják annyira Ariana seggét az oké hogy oda kommentezik hogy ''igaza van'' de az hogy már pl ''mindenben egyettértek vele'' meg ilyenek ez túlzás
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: