A színésznő elárulta, hogy fiatalon fékezhetetlen volt, ma már sokkal nyugodtabb életformát folytat. Érzéseiről a The New Potatónak nyilatkozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Túl mohó és türelmetlen volt fiatalon Sarah Michelle Gellar
2015. november 03. 11:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 03. 12:11
Bár nem sok részt láttam a Buffy, a vámpírok réme sorozatból, de akkor nagy kultusza volt! Kicsit gagyi volt szerintem, de SMG szépsége azonnal meghódított engem! Akkor a sztárvilágból ő tetszett a legjobban!
2 gyermekes családanya, te jó ég, hogy megy az idő...
2015. november 03. 14:12
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Hááát.... imádom a Buffy sorozatot *-* mondjuk a 4. évad után kissé uncsi Angel nélkül... nahde nagyon jó Buffy charaktere
és Sarah nagyon jó színésznő és csodálatos anya
és az ,hogy süket fülekre találna a fiatal kori énje
nagyonis megértem őt
2015. november 03. 20:55
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Bár még nem láttam a Buffy cimű sorozatát de már sokszor terveztem, hogy elkezdem.. Sarah az egyik legnagyobb kedvencem és szerintem is remek színésznő és biztosan remek anya is..
2015. november 03. 23:04
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Én a Buffy nevet viselő sorozatát sosem láttam, így nem tudom ott hogy játszott, de a Kegyetlen játékokban szerintem piszkosul jól. Ott figyeltem rá fel. Nagyon jó színésznő, és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó anyuka is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: