A mexikói színésznő, a Veronica aranya és a Megkövült szívek sztárja nagyobb horderejű szerepekre vágyik nem csak filmek, de telenovellák és színház terén is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ana Brenda: „Ki akarok lépni a komfortzónámból”
2015. november 01. 11:53
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
Annyira aranyos és közvetlen
Maricruz óta mindig figyelem és mikor megtudtam hogy vetítik nálunk is a Veronica aranyát tűkön űlve vártam
Kicsit csalódott vagyok nem láthatjuk mostanában a tvben de legalább a sorozatnak még nincs vége. Sok sikert neki a jövőben is
2015. november 01. 12:00
nagyon sajnálnám ha nem szerepelne több telenovellában de tény hogy kemény munka van egy ilyenben ugyhogy megértem. pl nekem ha több dologban kekk teljesitenem nem jól sikerülnek.
2015. november 01. 12:18
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Ez egy kicsit szomorú hír. Nagyon tehetséges színésznő kár hogy szüneteltetni akarja, bár azt is megértem hogy nagyon fárasztó lehet neki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: