A látványosan lefogyott amerikai színészről hónapok óta azt hallani, hogy torokrákban szenved és a hónapjai meg vannak számlálva. Kilmer azonban folyamatosan tagadja ezeket a híreket és elutasít minden kezelést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Val Kilmer tagadja, hogy halálos betegségben szenved
2015. október 31. 19:50
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Hát jó...én nem tudom ki ez de attól még jobbulást!!
2015. november 01. 05:02
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nagyon sok vallás van a világunkban de hogy pont ennek a színésznek legyen pont olyan vallása hogy tagadja a betegséget. Erre nem lehet mit mondani mint hogy ha ő ebben a vallásban hisz mélyen akkor legyen úgy boldog ahogy ő szeretné még az útólsó napjaiban is. Nem kérdő jelezheti meg senki az ő hitét még ha ilyen a vallása akkor is. Az ő választása az ő hite és az ő élete.
2015. november 01. 07:10
Érdekes.. Én nem ismerek olyan vallást ami tiltaná a betegséget, de azért ez gáz. Halálos beteg, sok kis gyerek örülne ha tudnának neki segíteni a rákban, ő meg elutasítja a kezeléseket, miért? Mert a vallása tagadja a betegséget. Ha én rákos lennék senki nem kérdezné meg: Kislányom akarod hogy segítsünk? Megcsinálnák és kész, mivel a gyerekektől nem szabad ilyesmiben tanácsot kérni. Megkérdőjelezném, mivel nem hiszem hogy sok olyan gyerek akadna aki a vallása miatt tagadja a betegségét. Bár én speciel ugyanúgy nem akarnám a segítséget, de ennek az az oka hogy megakarok halni nem az hogy a vallásom tiltja. Sajnálom, hogy így döntött, joga van hozzá, de akkor is hülyeség.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: