17 hangulatos film Halloweenre
2015. október 31. 10:21
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Van egy pár kedvencem köztük ^^.
Amúgy lehet, hogy Magyarországon nem ünnepeljük, de talán valaki szereti mért ne ünnepelhetné meg, be van tiltva??? Nem!Mindenszentek meg November 1.-én van, szóval még csak nincsenek is egy napon ( ha valaki ebbe kötne bele).
Amúgy lehet, hogy Magyarországon nem ünnepeljük, de talán valaki szereti mért ne ünnepelhetné meg, be van tiltva??? Nem!Mindenszentek meg November 1.-én van, szóval még csak nincsenek is egy napon ( ha valaki ebbe kötne bele).
2015. október 31. 10:29
Majdnem mindet láttam, de lesz még, amit megnézek.
2015. október 31. 11:17
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
ezek közül egy csomót láttam
2015. október 31. 11:31
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Wow de jok parat lattam de majd lehet megnezek meg parat:)
2015. október 31. 11:35
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én az Eleven testeket nem ajánlanám megnézésére. Nagy reményekkel ültem le megnézni anno, de nem azt hozta, mint azt vártam volna. (Nemcsak én, a barátaim is ezen a véleményen vannak.) Persze ez csak személyes vélemény, nektek lehet, hogy tetszeni fog, de nálam ez az a film versenyben van a "Legrosszabb, amit életemben láttam" címért.
2015. október 31. 12:14
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
A filmek nagy részét szeretem, de a cikkel van egy nagy bajom. Magyarországon nem ünneplünk Halloween-t... Mai napig nem értem, miért kell mindent átvenni más országoktól, főleg Amerikától.
Ez van.
Ez van.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: