Te szent ég úgy utálom az ilyet az egyik drága felhasználó írta hogy Luke undorító, rohadt előítéletek most már komolyan ezzel az egy dologgal tudnak engem az emberek annyira felidegesíteni hogy fhuu...
Elegem van ebből , azt se tudja hogy ki ő de egyből ő undorító , honnan tudod?lehet hogy neked nem szimpatikus a külseje de azt nem is tudod hogy milyen belülről.Ezért is gyűlölöm az emberiséget.Szánalmas most ez olyan mintha én is azt mondanám hogy ,,Hé te undorító vagy '' azért mert te is azt mondtad másra és ha bele gondolsz az rohadt gyerekes lenne.Na nem is untatom tovább a többi értelmes embert a szövegelésemmel.Szánalmas vagy *taps,taps*
Hailey Baldwin Luke Hemmingsszel randizik?
2015. november 06. 18:04
2015. november 17. 19:57
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nagyon szeretném,ha Luke megtalálna a bolsogságot valaki oldalán,de szerintem nem illenek össze:/
2016. január 11. 17:59
|
|
fannigymnastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 237941 offline
|
gosztomdorka
Jó akinek a kedvenc ZENEI STÍLUSA a Violetta és Ariana Grande attól nem sokat várhatunk. Miért lenne ronda? nem értem
Jó akinek a kedvenc ZENEI STÍLUSA a Violetta és Ariana Grande attól nem sokat várhatunk. Miért lenne ronda? nem értem
2016. március 24. 14:59
|
|
Mayuri4486új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 252984 offline
|
Remélem Luke végre megtalálja az igazit, ami nem Arizóna mellett van, aki kihasználja..
2016. április 14. 13:01
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Akkor most mit akar ez a lány egyszer ez másnap az oh.
2016. október 21. 18:11
Khm Luke velem randizik
(sry muszaj volt hozzá szólnom,tudom hogy ezer éves,de naa)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: