Látványos kisfilmmel jelentkezett Ariana Grande
2015. november 01. 17:23
a refrén borzalmas, a klip fantáziátlan, a dal pedig tucat. a haja mondjuk szép, de nem áll jól neki.
2015. november 01. 17:28
Szerintem nagyon jó zene és a klipp is! ♥ Imádom <3
2015. november 01. 17:34
Hát mit is mondjak , nekem őszintén , egyáltalán nem tetszett , semmi jó nem volt benne. Ariana itt szerintem felnőttes akart lenni , de inkább k..rvásra sikerült,már bocsánat mindenkinek.A haj az borzalmas még ha paróka is.Ilyet ki tud felvenni?most komolyan röhely!A táncmozdulatokra nincsenek szavak.Ez tánc egyáltalán? Na és maga a dal..borzalmas és tucat . Semmi különleges nincs benne. Ariana hozta a szokásos szintet.
2015. november 01. 21:47
Ariól ez kicsit más műfajú dal lett, nekem nagyon tetszik. A klipp egész egyszerű, imádom!!
2015. november 03. 19:23
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Ajj de rohadt idekesítő egy csaj, NEMRÉG még azt mondta, hogy most egy JÓ DARABIG NEM FOGJA FESTENI haját, mert nem akarja, hogy egészségtelen legyen a haja (amikor ezt mondta azt hittem kezd megváltozni ez a csaj és kezdtem szeretni, mostmár megint utálom ááá nem igaz még hozzá hangulatingadozása is van , nem tudja mit kezdjen mind a hajával, és magával) FELHÁBORÍTÓ már bocsánt de már kezdtem megszeretni , most megint lement nálam minuszba
2015. november 04. 16:05
Véleményem szerint nagyon jó a szám,nem tetszik a haja,de mivel imádom Arianat,elfogadom,higy neki így jó.♥
2015. november 05. 12:16
Tetszik ez a dal, szerintem tök jó lett. A klip is szuper, Ariana pedig gyönyörű.*-* Nekem tetszik a haja, fura de jól néz ki.
2015. november 06. 16:58
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
A dal borzalmas, a klip szódával elmegy... viszont a paróka az baromira tetszik.
2015. november 06. 23:04
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Látványos? .... (káromkodás helye), ez a csaj csak egyre idegesítőbb lesz mind kinézetileg, mind a viselkedésében. Könyörgöm, hogy néz ki? Csaknem lefolyik róla a barnító... vagy szolárium eredménye lenne? Aki látott róla már évvel ezelőtti képeket, csakugyan nem így nézett ki még megközelítőleg sem, érdekes. Másrészt, azt hirdeti, hogy legyünk önmagunk, erre műszempilla, csupasmink, csillogás-villogás, de cuki vagyok stb. Ácsi, a dal kukába való (ahogy az összes mézes mázas nyekergése is). De ahogy ebben a klippben kinéz, mint egy rossz k****. Valaki így járkálna az utcán Magyarországon, ki lenne utálva a társadalomból.
2015. november 07. 18:25
Látványos? .... (káromkodás helye), ez a csaj csak egyre idegesítőbb lesz mind kinézetileg, mind a viselkedésében. Könyörgöm, hogy néz ki? Csaknem lefolyik róla a barnító... vagy szolárium eredménye lenne? Aki látott róla már évvel ezelőtti képeket, csakugyan nem így nézett ki még megközelítőleg sem, érdekes. Másrészt, azt hirdeti, hogy legyünk önmagunk, erre műszempilla, csupasmink, csillogás-villogás, de cuki vagyok stb. Ácsi, a dal kukába való (ahogy az összes mézes mázas nyekergése is). De ahogy ebben a klippben kinéz, mint egy rossz k****. Valaki így járkálna az utcán Magyarországon, ki lenne utálva a társadalomból.
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/499264-latvanyos-kisfilmmel-jelentkezett-ariana-grande/valasz/#ixzz3qpMz7KYk
Igazad van! Ezt akartam én is mondani!
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/499264-latvanyos-kisfilmmel-jelentkezett-ariana-grande/valasz/#ixzz3qpMz7KYk
Igazad van! Ezt akartam én is mondani!
2015. november 20. 20:33
Forrás: http://starity.hu/magazin/58464-latvanyos-kisfilmmel-jelentkezett-ariana-grande/#ixzz3s3u76h84
De adom a szavad:)A számból vetted ki a szót....
Nagyon szimpi vagy..*__*
Forrás: http://starity.hu/magazin/58464-latvanyos-kisfilmmel-jelentkezett-ariana-grande/#ixzz3s3u76h84
De adom a szavad:)A számból vetted ki a szót....
Nagyon szimpi vagy..*__*
2015. december 20. 18:07
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Nagyon jo lett <3
És nagyon gyönyörű a klipben Ariana .
A hangja meg elképesztő <333
És nagyon gyönyörű a klipben Ariana .
A hangja meg elképesztő <333
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: