Látványos kisfilmmel jelentkezett Ariana Grande
2015. október 30. 14:01
Én is egyetértek veled Norah!
Nem tudom miért kell erőltetni azt ami nem megy, ennyi a véleményem a csajról!
Nem tudom miért kell erőltetni azt ami nem megy, ennyi a véleményem a csajról!
2015. október 30. 14:10
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Bocsi fanok,de az első reakció ,mint egy anorekszis k*va
2015. október 30. 14:53
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Nos mikor elsőnek megláttam a fotókat instagrammon a hajáról csak reménykedtem hogy ez nem igaz de ahogy ma megnéztem a videoklipet bebizonyosodott hogy igen platinaszőke lett! Borzalmas ez a haj nem áll jól neki
a szám viszont fantasztikus olyan Ariana-s. A klip az olyan semmilyen nekem.. :/
Amúgy szerintem elég szar hogy mindenki utálkozik hisz csak próbál kibontakozni és megtalálni magát ez 22 évesen normális dolog! Én imádom!! :*
Amúgy szerintem elég szar hogy mindenki utálkozik hisz csak próbál kibontakozni és megtalálni magát ez 22 évesen normális dolog! Én imádom!! :*
2015. október 30. 15:32
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
Szerintem az előző klippek jobbak voltak.
Itt a haja színe sem jó, meg hogy ott lóg egy tincs, nagyon hülyén néz ki. A dal maga amúgy jó (kivéve az a pasi aki mint egy őrült ott nyökögi hogy 'focus,focus on me' ez a rész borzalmas) de amúgy tetszik.
2015. október 30. 15:58
Annyira reklámozta mindenhol és én is annyira vártam már,de kicsit csalódtam.A klip eszméletlenül jó lett,de a dal nem tetszik.Az a férfi hang mindent elront.
2015. október 30. 16:05
Idézet (Debby bright @ 2015.10.30. 14:53)
Nos mikor elsőnek megláttam a fotókat instagrammon a hajáról csak reménykedtem hogy ez nem igaz de ahogy ma megnéztem a videoklipet bebizonyosodott hogy igen platinaszőke lett!
Idézet
Ami Ariana haját illeti, aggodalomra semmi ok: az énekesnő nem vált meg barna tincseitől, csupán parókát viselt;
olvasd el figyelmesen a cikket
2015. október 30. 16:16
Értsétek már meg, a haját azért festette be mert azt akarta hogy különbözzön ez a klip egy kicsit a többitől.
Nekem tetszik a dal és a videó is, Ariana végre visszatért. ♥
Nekem tetszik a dal és a videó is, Ariana végre visszatért. ♥
2015. október 30. 16:40
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
Jó lenne de nem tetszik a refrén...már múltkori dalában (nem tudom melyikben nem nagyon követem) is valami pasi suttogta a refrént pedig sokkal jobb lenne ha ő mondaná
2015. október 30. 17:23
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Azért rendesen befigyel a parfümreklám a pompom fülbevalóival xDDDDD
2015. október 30. 17:34
Nem tudom ki hogy van vele,de nekem se a klipp se a dal nem tetszik.
2015. október 30. 17:37
Szép hanggal rendelkezik, meg minden, de ezek a klipek... van humora a kiscsajnak, meg a csapatának is.
2015. október 30. 17:43
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet
Látványos kisfilmmel jelentkezett Ariana Grande
Nem mondanám, hogy olyan látványos, ahogy majdnem négy percen át rázza magát, de lehet csak én vagyok ilyen elcseszett. Amúgy a dal egész jó, habár tipikus tucatpop.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: