Látványos kisfilmmel jelentkezett Ariana Grande
2015. október 30. 12:25
Ami pedig a klipet illeti, azt is imádom. Szerintem nagyon jó lett, gyönyörű benne, és ez a haj is jól áll neki. De jobban szeretem a barnát, szerencse, hogy ez csak paróka.
2015. október 30. 12:26
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Véleményem szerintem fantasztikus dal és klip lett. Nagyon büszke vagyok Arianára. Tegnap egész este alig aludtam valamit, mert annyira izgatott voltam e miatt. De azt tudtam, hogy tökéletes lesz és tessék az is lett. Aztán reggel mikor felkeltem, rögtön az volt az első dolog amit csináltam, hogy meghallgattam ezt a tökéletes számot. A tánc szerintem tök jó^^Nagyon ügyes Ariana, szépen lenyomja a spárgát<3 Megnézném hogy mások, hogy táncolnának 20 cm-es tűsarkúban, de biztos lennék benne, hogy Arit utol sem érnék:3 Szóval imádom és imádom! Egész végig ezt hallgatom megállás nélkül<3 Perfect!
2015. október 30. 12:27
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Lehet, hogy csak az tehet róla, hogy ez a nő valami elképesztő ellenszenvet táplál bennem, de nekem nagyon nem jön be. A hangszíne egyenesen idegesítő, ez a haj pedig egyáltalán nem illik sem a bőrszínéhez, sem pedig az arcához. Nem akarok gonosznak tűnni, de számomra ez egyenlő a nullával.
2015. október 30. 12:45
|
|
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline
|
Egyetértek Norah. Ariana egy gyönyörű,tehetséges lány/nőde egyre jobban hasonlít egy ribancra mintsem egy gyönyörű fiatal lányra, a dal elmegy meg lehet hallgatni de nem egy olyan zene ami "nem megy ki a fejemből" ahogy "táncol" meg rázza magát össze vissza azt fáj nézni. Amúgy gyönyörű ez a hajszín nekem is eszembe jutott hogy befestetem ilyenre de nem biztos hogy 16 éves fejemmel ez jó lenne nekem, maradok a természetesnél egyenlőre...de Ariananak nem áll olyan jól
2015. október 30. 12:50
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Hat.. Szeretem Ari-t, de ez most nem jott ossze. Ez egy az egyben Problem copy. Ugyanugy a refrent egy pali suttogja. Ugyanugy van felepitve az egesz: ugyanakkor viszi fel a hangjat mint a Problemben. Ugyanazok a tancmozdulatok vannak benne.. Soroljam meg?? Nekem eddig a One last time tetszett a legjobban, remelem meg akkor ahhoz hasonlo dalokat is!!
2015. október 30. 12:54
Eddig azt hittem nem lehetséges, hogy valaki időmúlásával egyre tehetségtelenebb legyen, de ő erre most rácáfolt...
2015. október 30. 12:56
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Szerintem ez egy fantasztikus dal lett!^^ A paróka is nagyon jól áll rajta, még el is hittem hogy tényleg befestette a haját!
Egész este ezt vártam hogy megjelenjen. Egész nap ezt a dalt hallgatom megállás nélkül<3 Én imádom és imádom!
2015. október 30. 13:02
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
wow, aztaaa miádom♥♥♥
2015. október 30. 13:16
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Ariana gyönyörű!!
2015. október 30. 13:21
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
AZTAK****VAA *0* *0* *0* *0* jézusúristen *_* Hát gyerekek, én kész vok. Meghaltam. Nem is mondok többet, ez...ez...ÚRISTEN
2015. október 30. 13:27
|
|
vgepiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 220719 offline
|
Nagyon jó szám lett Ari!! <3 Talán a pasi hangja elrontja egy kicsit az nem igazán illik bele..
és szerintem semmi baj nincs azzal hogy egy kicsit hasonlít a Problem-re. Jól áll neki a paróka is de a barna haj a best
2015. október 30. 13:40
A dalrol egyenlore meg nem irok semmit, mert elso hallasra nem tetszik meg minden...
A klipben Ariana nagyon szep, de a koreografia az tenyleg kicsit fura.
A klipben Ariana nagyon szep, de a koreografia az tenyleg kicsit fura.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: