Hosszú tétovázás után mondott igent a lánykérésre Mary-Kate, ám úgy tűnik, az esküvővel nem váratja sokáig Oliviert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövő nyáron férjhez megy Mary-Kate Olsen
2015. október 30. 08:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 30. 09:06
Sok boldogságot.
Bár a képen kicsit furán festenek együtt..
Bár a képen kicsit furán festenek együtt..
2015. október 30. 10:04
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Örülök a hírnek, viszont a nyitó képen nem Mary-Kate van hanem Ashley.
Imádtam ezt a két lányt én szó szerint rajtuk nőttem fel, bálványoztam őket, de amióta így lecsúsztak azóta inkább sajnálom őket. Sok boldogságot kívánok neki remélem összeszedi magát, mert tényleg elég ijesztően néz ki.
Imádtam ezt a két lányt én szó szerint rajtuk nőttem fel, bálványoztam őket, de amióta így lecsúsztak azóta inkább sajnálom őket. Sok boldogságot kívánok neki remélem összeszedi magát, mert tényleg elég ijesztően néz ki.
2015. október 30. 10:46
|
|
lolita_2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 251139 offline
|
Gratulálok nekik!
2015. október 30. 13:22
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot!!!!
2015. október 30. 13:57
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Komolyan sok boldogságot kívánok nekik,de meg kell jegyeznem hogy ezeknek az ikreknek durván apakomplexusa van. Mármint Ashley is milyen idős férfival van együtt
De hát az ő életük,remélem boldogok lesznek!
2015. október 30. 15:35
|
|
tinista00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.31. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 235342 offline
|
Imádom az ikreket még mindig,bár ahogy mostanában kinéznek az tényleg elég ijesztő. Nincs bajom azzal hogy ennyivel idősebb a pasi,mondjuk ez a kép tényleg szörnyű. Szegény MK is hogy néz ki ezzel a plasztikáztatott fejjel! Régen csodaszép volt most meg nem igazán az. Na mindegy a lényeg hogy remélem boldogok lesznek,én sok boldogságot kívánok nekik!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: