Ezért lihegsz annyira a lépcsőn felfelé még akkor is, ha fitt vagy
2015. október 29. 17:32
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nekünk van taposógépünk; azon is elég szépen ki lehet fáradni.
2015. október 29. 17:59
'Hmm.bárcsak a lépcsőzéssel lehetne pénzt keresni',nem tudom,hogy én vagyok nagyon csóró,de erre szoktam gondolni amikor lépcsőzök,nem,hogy miért lihegek,de most már azt is tudom.
2015. október 29. 18:53
Idézet (Beyla @ 2015.10.28. 17:46)
Ezt a cikket én is feleslegesnek érzem, ugyanis a jelenség neve munka dyspnoe, vagyis fizikai terhelésre jelentkező nehézlégzés. Minden olyan egészséges embernél jelentkezik, aki nincsen hozzá szokva a folyamatos, hosszabb ideig tartó intenzívebb testmozgáshoz. Szerintem egy laikus embernek is érthető, hogyha kapkodja a levegőt, akkor kevesebb oxigén jut a tüdőbe. Kár, hogy az ismeretterjesztő cikkek színvonala is ennyire lesüllyedt. Emlékszem, pár éve a PTX-es cikknél csak úgy néztem. Azt ki is nyomtattam a szakmai vizsgámhoz tavaly, mert még a gyerekgyógyászat könyvemben sem volt ennyire f*szán megírva.
Ez azért van, mert ennek az oldalnak a látogatóira nem lehet rázúdítani tömény szakszöveget. Ha a bulvár a hülyeségeken túl ismeretterjesztő cikkeket is közölni akar, akkor azt olyan hangnemben kell megtenni, hogy az átlag bulvárolvasó számára még érdekes maradjon. Ha a munka dyspnoeről cikket írnak, az kit érdekel? A szakmabelit igen, de a laikust nem. Így, hogy emberközelibben lett megírva a szöveg (=értelmezésedben "lesüllyedt a színvonal") rengetegen olvasták végig.
2015. október 29. 19:59
Én már megszoktam a lépcsőzést, így nem mindig lihegek
2015. október 29. 20:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (lavonn @ 2015.10.29. 18:53)
Ez azért van, mert ennek az oldalnak a látogatóira nem lehet rázúdítani tömény szakszöveget. Ha a bulvár a hülyeségeken túl ismeretterjesztő cikkeket is közölni akar, akkor azt olyan hangnemben kell megtenni, hogy az átlag bulvárolvasó számára még érdekes maradjon. Ha a munka dyspnoeről cikket írnak, az kit érdekel? A szakmabelit igen, de a laikust nem. Így, hogy emberközelibben lett megírva a szöveg (=értelmezésedben "lesüllyedt a színvonal") rengetegen olvasták végig.
Én speciel egyáltalán nem orvosi szaknyelvre gondoltam, hanem magára a tartalomra. Elolvastam és olyan üresnek, semmilyennek éreztem. Példának okáért ott van a hozzászólásomban emlegetett PTX-ről szóló cikk, de megjegyzem én is írtam laikus nyelven a vérszegénységről, illetve még egy régebbi profilom használatával a klónozásról és az eljárás menetéről. Szerintem teljesen félreértetted az előző hozzászólásomat.
2015. október 29. 22:06
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
én néha elfáradok ha túl sok lépcsőn megyek fel.*-*
2015. november 03. 17:02
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Érdekes cikk, de én valamiért nem szoktam kifulladni.
Kivéve tesi óra után, amikor ki vagyok fáradva és se energiám, se kedvem megmászni a lépcsőfokokat. XD
Kivéve tesi óra után, amikor ki vagyok fáradva és se energiám, se kedvem megmászni a lépcsőfokokat. XD
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: