Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Loudwire magazin zenei díjátadója, melyen a rock- és metalzenei szcéna legjobbjait díjazzák.
A teljes cikkhez kattints ide!
Loudwire Music Awards: ők a jelöltek!
2015. október 28. 13:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 28. 13:53
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Hajrá bmth és papa roach
2015. október 28. 20:04
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
ISTENEM DE JÓÓÓÓ !
(heart) <3 Ghost, Marilyn Manson, ÉSSS DE JÓÓÓÓ :DDDDDD ANNYIRA ÖRÜLÖKKK
2015. október 29. 18:05
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Bring me the horizon/ Marilyn Manson
2015. október 30. 11:38
|
|
Gravewormúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 206929 offline
|
Legjobb dal rock kategória: Disturbed ez nem vitás. Baromi jó dal lett a TheVengeful One.
Legjobb metál dal kategória: Ghost( bár az inkább roc) Lamb of God meg a Cattle Decapitation esélyes sztem.
Legjobb énekes: Lzzy Hale (habár az album gyenge lett Lzzy énekesi kvalitása vitathatatlan)
Gitárosoknál sztem lényegtelen ki nyer. Dobosoknál meg Chris Adler meg Mike Portnoy a legnagyobb esélyes.
Legjobb metál dal kategória: Ghost( bár az inkább roc) Lamb of God meg a Cattle Decapitation esélyes sztem.
Legjobb énekes: Lzzy Hale (habár az album gyenge lett Lzzy énekesi kvalitása vitathatatlan)
Gitárosoknál sztem lényegtelen ki nyer. Dobosoknál meg Chris Adler meg Mike Portnoy a legnagyobb esélyes.
2015. október 31. 02:07
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Maiden miatt nincs nehéz dolgom, de azért a Pop Evil nagy kedvenc esetleg Breaking Benjamin és a természetesen Tremonti is megér egy szavazatot.
2015. október 31. 02:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó kis mezőny állt össze, sajna új Maiden lemezt még nem hallottam, de kötelezően rájuk szavaztam. Sajnálom, hogy egy kategórián belül több előadóra nem lehetett. Synyster nagyon nem hiányzik a listáról!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: