Niall Horan lesz a következő James Bond?
2015. október 30. 11:32
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Niall
imádnám de fogalmam sincs hogy Niall manó milyen színész lenne
2015. október 30. 17:54
|
|
adrilimovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.02. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 197090 offline
|
Neeee...
Nem azért mert nem szeretem a 1D-t (pedig nem szeretem
) de James Bond szerepére egyértelműen egy tapasztalt,érett színész kell.Bond egy legenda! És szerintem csak egy "legenda" szintű színész érdemli meg hogy Bond legyen... Bocs csajok,de azok a nevek pedig RDJ-nál ,Tom Hardynál és társaiknak kezdődnek
Nem azért mert nem szeretem a 1D-t (pedig nem szeretem
2015. október 30. 20:45
|
DamonJackTorresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 201872 offline
|
Ha van pár percetek kérlek töltsétek ki a filmturizmus témájú kérdőívemet. Előre is köszönöm
http://goo.gl/forms/mHeBvN4vmz
2015. október 30. 23:45
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azé bocsi,de ez erős túlzás lenne...minthogy bondos pasik mindig olyan 30-40színészek játszották és ahhoz a szerephez fejlődnie kéne azé
2015. október 31. 09:24
|
|
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline
|
Szerintem szinesznek jo lenne. Meg eletemben nem lattam James Bond filmet de ha mondjuk egy masik fiatalabb ugynokot alakitana egy James Bomd filmben ugy eltudnam kepzelni. Sok sikert Nialler!
2016. március 18. 17:06
én nem tudnám Niall-t elképzelni a következő James Bond-nak, de szerintem "agyon is csapná" ... ezen kívül nagyon szeretem őt! <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: