Viccnek is rossz ez.
Ő mint Bond? Oh my god. Hogyne, persze.
#se
Niall Horan lesz a következő James Bond?
2015. október 28. 21:05
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
2015. október 28. 21:12
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ez megtisztelés Niall számára
#NiallForBond
#NiallForBond
2015. október 28. 23:02
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Bírom, hogy itt a legnagyobb komolyságként van lehozva, de ez az egész egy poénból ered, és Daniel is nevetett miközben az interjújában ez szóba került. Valamint Niall is reagált erre a Shazamnak (asszem) tett rövid mobilinterjújában. Nem kell mindent halálosan komolyan venni, és elkezdeni zrikálni Niallt ez miatt.
2015. október 28. 23:06
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Remélem csak egy vicc,bár nem nézzek nagyon Bond filmeket,de azért mégis csak érdekel valamennyire.
2015. október 29. 07:27
|
|
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline
|
Fele nem tartaná annyira nevetségesnek, hogy filmszerepet kapjon, ha nem énekesként, hanem színészként fut be. Másrészről Daniel ezzel csak viccelt, de egyesek nem képesek felfogni, mert csak addig jutnak el, hogy végre lehet szidni Niall-t, meg a többi vele egy kategóriában lévő srácot. Kétlem, hogy filmen látnánk viszont a pofiját, de ha valamikor valamit mégis elválal, akkor biztos megtesz majd mindent azért, hogy jó legyen benne.
2015. október 29. 09:13
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Nagyon szeretem Niallt, de szerintem nem lenne alkalmas James Bond szerepére.
2015. október 29. 12:16
|
|
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline
|
Idézet (Riley @ 2015.10.29. 07:27)
Fele nem tartaná annyira nevetségesnek, hogy filmszerepet kapjon, ha nem énekesként, hanem színészként fut be. Másrészről Daniel ezzel csak viccelt, de egyesek nem képesek felfogni, mert csak addig jutnak el, hogy végre lehet szidni Niall-t, meg a többi vele egy kategóriában lévő srácot. Kétlem, hogy filmen látnánk viszont a pofiját, de ha valamikor valamit mégis elválal, akkor biztos megtesz majd mindent azért, hogy jó legyen benne.
Teljesen egyetértek, bár én megmondom őszintén szeretem Niall-t, és biztosan jól szerepelne színészként is, de egy James Bond 007-es ügynökként nehezen tudnám elképzelni és szerintem nevetséges is lenne...bár ez csak az én véleményem, lehet tévedek.
2015. október 29. 20:58
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
Imádom Niallt, tényleg, de nem biztos hogy jó lenne színésznek. Ő így tökéletes, nem szabad mást játszania, csak magát kell adnia. Tudom hogy csak vicc volt, remélem Ő is annak vette
2015. október 30. 00:31
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Kiváncsi lennék rá,hogy csinálná...bár nem neki való lenne a szerep szerintem..de biztos megnézném ha elválalná..
2015. október 30. 10:06
Nem tudjuk biztosra, hogy jó lenne-e a szerepre.
Szerintem mindek Niall fannak örülnie kellene, hisz ez egy megtiszteltség.
Szerintem jó lenne ha megismernék ezt az oldalát is
Szerintem mindek Niall fannak örülnie kellene, hisz ez egy megtiszteltség.
Szerintem jó lenne ha megismernék ezt az oldalát is
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: