Niall Horan lesz a következő James Bond?
2015. október 28. 16:14
Túl cukinak találnám ehhez a szerephez,de igazán kíváncsi vagyok,hogy alakítaná
2015. október 28. 16:47
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát !!!? Nem tudnám elképzelni Niall-t ebben a szerepben! Szerintem nagyon nem illene neki de mindegy! Bár ha megvalósulna igazán kiváncsi lennék és tuti biztos megnézném hogy hogy alakítaná!
2015. október 28. 16:58
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Én semleges vagyok Niallel, na de.....Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan, Timothy Dalton, George Lazenby és Daniel Craig....azért Niall nem olyan "bondos"ő ilyen úgymond "cukipasi", James Bond pedig teljesen más. Bár egyértelmű, hogy ez csak pletyka, de én azért nem szeretném Niallt Bondnak. Valami más szerep illik hozzá.
2015. október 28. 17:04
Szerintem Niall mindenhol megállná a helyét! Én legalábbis így vagyok vele. #NiallForBond
2015. október 28. 17:42
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Nagyon szeretem Niallt, de én személy szerint úgy gondolom, hogy erre a szerepre nem lenne alkalmas. A 1D sosem csak a külseje miatt szerettem és Niallt nem is tartottam olyan sármos férfinak. A Bond szerepre egy sokkal férfiasabb embert képzelek el, mondjuk az 1Dből én csak Liamor tudnám elképzelni mint James Bond. Félre értéss ne essék, én tényleg NAGYON szeretem Niallt, de mindig is inkább ilyen cuki kisfiúnak tartottam. Persze, mostmár felnőtt,de még mindig előbb mondanám rá, hogy édes minr, hogy sármos.
2015. október 28. 18:30
|
|
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline
|
Imádom Danielt, meg felnézek re, de ez egy nagybetűs nem. Hozzá képest sehol nincs Niall mint alkalmas Bond.
2015. október 28. 18:37
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
#NiallForBond
2015. október 28. 19:05
Most hogy így belegondolok,tökre el tudnám képzelni
#NiallForBond ez mekkora már
#NiallForBond ez mekkora már
2015. október 28. 20:15
|
|
szora16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 199369 offline
|
kedvelem Niall-t, de az hogy James Bond szerepébe bújjon az lehetetlen
az eddigi 007-es ügynököket mindig férfias sármmal áldott meg az ég, míg Niall-t inkább mondanám kisfiús bájnak
elképzelhetetlen. Meg őszintén...ilyen arccal embert ölni?
^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: