A fangirl-ökön kívül, van aki el bírná viselni?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM.
Hamarabb fogadom el Justin Biebert férfinak, mint tő James Bond-nak.
Niall Horan lesz a következő James Bond?
2015. október 28. 13:20
2015. október 28. 13:35
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szakadnék h tényleg igaz lenne
2015. október 28. 13:36
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Hát nem is tudom. Niall túl fiatal még,hogy ekkora szerepet elvállaljon. :/
2015. október 28. 13:38
Ez az új kedvenc cikkem
Ezek a kommentek hatalmasak!
Ezek a kommentek hatalmasak!
2015. október 28. 13:43
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Hát...
Nagyot zuhanna a soron következő Bond filmek színvonala, ha ez igaz lenne. Iszonyatosat rontana az egészen, könyörgöm, ő ehhez még KISFIÚ basszus xd Remélem nem igaz és találnak valaki értelmeset aki elég érett és méltó James Bond szerepére.
Nagyot zuhanna a soron következő Bond filmek színvonala, ha ez igaz lenne. Iszonyatosat rontana az egészen, könyörgöm, ő ehhez még KISFIÚ basszus xd Remélem nem igaz és találnak valaki értelmeset aki elég érett és méltó James Bond szerepére.
2015. október 28. 13:58
|
|
Lanieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 248272 offline
|
"Arról ugyan egyelőre szó sincs, hogy megkeresték volna a 22 éves énekest egy szereppel, vagy hogy ő alakítaná a főszereplőt a kövekező Bond-film filmben, ám nagy megtiszteltetés, hogy a filmlegenda alkalmasnak találná őt erre az ikonikus szerepre."
Könyörgöm, ha nem keresték meg, miért lenne ő James Bond? A cím kissé félrevezető szerintem.
Könyörgöm, ha nem keresték meg, miért lenne ő James Bond? A cím kissé félrevezető szerintem.
2015. október 28. 14:01
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Az kemény lenne
2015. október 28. 14:01
|
|
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
Haha.
Szerintem ez csak pletyka, és Niall szívesebben látom a színpadon a többiekkel.
2015. október 28. 14:22
Úristen,na persze...Hova fajul még ez a világ??
Ő,mint James Bond??Ez már tényleg nevetséges...
Ő,mint James Bond??Ez már tényleg nevetséges...
2015. október 28. 14:41
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
Úristen, itt senki se tud olvasni?! (tisztelet a kivételnek).
Szó sincs róla, hogy ő lesz és szerintem Daniel sem úgy értette, hogy holnap akár már stúdióba is vonulhatna....talán 15-20 év múlva..de pont, hogy Bondnak nem kellene jókisfiúsnak lennie...szerintem Alex Pettyfer is lesz még ügynök..valamikor
Szó sincs róla, hogy ő lesz és szerintem Daniel sem úgy értette, hogy holnap akár már stúdióba is vonulhatna....talán 15-20 év múlva..de pont, hogy Bondnak nem kellene jókisfiúsnak lennie...szerintem Alex Pettyfer is lesz még ügynök..valamikor
2015. október 28. 14:44
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Koudaline irta: ahhw <3 én szívesen megnézném Niallert egy filmben, csak aztán nehogy az legyen, hogy inkább azt választja a banda helyett. :/
Egyetértek!
Egyetértek!
2015. október 28. 14:53
Daniel Craiggel sosem tudtam igazán megbarátkozni, van benne számomra valami leírhatatlanul irritáló, pont mint Nicolas Cageben (egyéni szoc. probléma nem kell véleményezni
). Mivel a fiú nem színész elég megalapozatlan kijelentés csupán a külsejéből kiindulva messzemenő következtetéseket levonnia. Most még jófiús külsővel rendelkezik, de ki tudja mi lesz vele 20 év múlva.
2015. október 28. 15:14
Ez azzzz...adjunk ötleteket még teljesen alkalmatlan Bondokra: Justin Bibőrke, Harry Styles, PSY, Nicolas Cage Xd Nem tudnék megnézni egy Bond-filmet, ha ilyen emberkék játszanának benne.
(Fanok, kíméljetek!)
(Fanok, kíméljetek!)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: