Ariana Grande a MAC új reklámarca
2015. október 30. 23:38
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó ez a kampány fotó róla és az meg nagyon rendes dolog,hogy ebből a HIV betegeket támogatják vele
2015. október 31. 19:36
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
Jajj már ne legyetek ilyen rosszindulatúak! Mindenki pampog az ilyen-olyan elfogadásról, de azért bántani szerencsétlent mert kevesebbnek tűnik, mint amennyi? Nem tehet róla, hogy alacsony, és kislányos arca van! Hagyjátok már abba ezt a "mintha egy kislányt látnék" dumát, mert elég szánalmas!!
2015. október 31. 19:40
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
(folytatás)
Nem csoda, hogy mindenhogyan próbál "nőiesedni", mert állandóan "mint egy 13 éves" mondatokkal bántjátok! Ha meg pl. merészebb vagy ilyesmi akkor már "ribanc, kurva" meg stb, most meg az a baj hogy kislányos?!?! Akkor mi a jó nektek??! Nagyon kedves dolog tőlük, hogy a HIV vírussal fertőzött betegeket támogatják, és ezt szidni szerintem elég szemét dolog!!
Nem csoda, hogy mindenhogyan próbál "nőiesedni", mert állandóan "mint egy 13 éves" mondatokkal bántjátok! Ha meg pl. merészebb vagy ilyesmi akkor már "ribanc, kurva" meg stb, most meg az a baj hogy kislányos?!?! Akkor mi a jó nektek??! Nagyon kedves dolog tőlük, hogy a HIV vírussal fertőzött betegeket támogatják, és ezt szidni szerintem elég szemét dolog!!
2015. október 31. 21:05
|
|
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline
|
Hű, hosszú vélemények meg szidások. wow
Ez egy tök egyszerű dolog, mit kell ezen is felkapni a vizet, meg hosszú fogalmazásokat írni?
Ariana szép és -ha lehet hinni az írásnak- jó helyre megy a pénz.
Ez egy tök egyszerű dolog, mit kell ezen is felkapni a vizet, meg hosszú fogalmazásokat írni?
Ariana szép és -ha lehet hinni az írásnak- jó helyre megy a pénz.
2015. november 04. 20:02
Jajj emberek nőjetek már fel! Miért lenne kislányos? Ő tényleg nem tehet,hogy arról,hogy alacsony és,hogy milyen az arca. Szerintem ő így tökéletes! Egyébként meg egy csomó alacsony embert találunk az életben sőt sztárok között is akad néhány. Én őszíntén gratulálok neki!
2015. november 07. 11:32
Hú ezek a termékek szupik ! Ariana nagyon szép,a plakátok is tök jók !
2015. november 10. 18:30
Ezek nagyon jók! *-* A képeken pedig gyönyörű. (:
2015. november 20. 21:05
Ez a liba mindenhol ott van?? -__-
Amúgy elég k**vás a képen,de ezt már megszokhattuk volna tőle...
Amúgy elég k**vás a képen,de ezt már megszokhattuk volna tőle...
2015. november 20. 21:13
Olyan mint egy rossz K**va...
De hát nem is vártam tőle többet -__-
De hát nem is vártam tőle többet -__-
2016. január 09. 15:13
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Te vagy mindenhol ott kis "liba" azt meg válogasd meg hogy kit "kurvazol le" te kis ......
2016. március 23. 14:12
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát... remélem sikere lesz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: