Starity

Szakított Liam Payne és barátnője

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 28. 09:15 #81
BoryHanna
BoryHanna
visszatérő vendég

StátuszPeace
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 201
Csatolások: 0
Azonosító: 249593
Idézet (koudaline @ 2015.10.27. 23:07)
miért, rossz az, ha valaki meleg? vagy az, ha valaki annak tart valakit? imádom Louis-t, ő a szemem fénye, de attól még teljes nyugodtsággal a szívemben mondom, hogy meleg. heart.gif 
érdemes megnézni ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=GnXVs8CW-0Q

Figyelj, nem tudom ki vagy és eredetileg ebbe a vitába nem akartam beleszólni, de nem bírtam végül megállni.
Szóval szerinted Louis meleg... és ki mondta ezt Neked?? Ő maga? Mert akkor én is elhiszem. Tele van a youtube olyan videókkal amiken úgy állítják be a dolgokat, hogy úgy tünjön, közben meg a videó többi részét kivágják,hogy ne lássauk mi is történik valójában...
Vegyük Louis és Harry barátságát...
Tönkrement és főleg olyan rajongók miatt mint Te. Mert az ilyenek komolyan vették a hülyéskedésüket és emiatt akármit csinálnak, még ha csak beszélgetnek a színpadon, akkor is másnapra tele van a média aztal, hogy "Larry"
Te örülnél, hogy ha mondjuk egy jó barátoddal sok időt töltenél és egyszer csak a többiek elkezdenék azt mondani,hogy márpedig ti leszbikusok vagytok???
Én azt mondom,hogy addig míg Louis Ő maga nem mondja ezt ki,addig ne gondolj ilyenre és főleg ne terjessz ilyet. Ha tényleg annyira szeretnéd Louis akkor nem viselkednél így.
2015. október 28. 09:41 #82
littleliar
littleliar
új tag
Hozzászólás: 77
Azonosító: 236180
koudaline: már nem azért,de nagy butaságot beszélsz. Nem,nincs semmi bajom a melegekkel,de egy olyan emberről megállapítani,hogy meleg akit nem is ismersz,sőt max koncerten láttad nagyon nagy baromság. Lehet meleg,de ezt senki nem mondta. Ha meleg akkor meg előbb utóbb bevallja majd úgyis. Olyan szintem idegesít ez az egész "LARRY IS REAL" meg "ő tuti meleg,mert én azt mondtam".Meg amikor szegény Eleanor 3 évig kapta az utálatot csak ezért,amikor semmit se csinált,csak jártak Louis-val,mert hogy ez csak kamu,mert Louis valójában meleg. Nevetséges ez az egész
2015. október 28. 09:52 #83
- törölt felhasználó -    
Koudaline:
Fejezzuk be szerintem. Te azt allitod hogy meleg en viszont nem hiszem el. Addig nem amig o maga nem mondja ki. Ennyit errol.
2015. október 28. 10:22 #84
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
sajnálom liamet sad.gif
2015. október 28. 10:39 #85
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, hogy szétmentek.
2015. október 28. 11:21 #86
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Nagyon sajnálom Liamat, pedig annyira összeillettek...
Koudaline: Szégyen,hogy te nevezed magadat rajongónak. Miért nem lehet Louist és a többieket támogatni?? Miért kell hülyeségeket terjeszteni és hinni benne mint egy eszelős??? Már annyiszor megcáfolták a Larry dolgot is,mit tehetnének még szerencsétlenek,hogy megértsd, nem melegek. Most már egy olyan világban élünk, ahol rengeteg ember/sztár felvállalja: igen ő meleg. De ha valaki 5 év után is teljességgel tagadja, ráadásul már jó pár barátnője is volt talán el kéne fogadni,hogy ez az igazság. Istenem, az emberi hülyeségnek tényleg nincsen határa!
2015. október 28. 14:03 #87
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom, hogy szakítottak, de hátha újra összejönnek, hiszen szerintem összeilletek. smileeee.gif
A "Larry meleg!" dolgot meg be lehetne végre fejezni, mert Harrynek és Louisnak olyan szinten megromlott ez miatt a barátsága, hogy most már média előtt szinte egymáshoz sem szólnak. Én személy szerint szeretném újra látni "Larryt" (mint barátokat) mert imádtam ahogy hülyéskedtek, de nem képzelek bele egy nagyon szoros barátságba többet, mert amíg ők nem állítják azt, hogy igen melegek vagyunk addig ez csak feltételezés, sőt egy idő után már zaklatás, hiszen igenis magukra veszik és fáj nekik és a zaklatást a hírességek is ugyan úgy megélik mint bármelyik normális ember!!
2015. október 28. 14:25 #88
- törölt felhasználó -    
Azt hittem már szakítottak,így nagyon nem fájdul meg a szívem:D
2015. október 28. 14:44 #89
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Remelem nem igaz...amugy azt megertem, ha esetleg most mast akar Sophia csinalni meg sajat utjat akarja jarni, de hazassag? Ketlem ez lett volna az ok mikor 22 evesek..masik meg az, ha szerelmes vagy, megszeretned osztani a elmenyeidet a masikkal. Na mind1..
2015. október 28. 15:18 #90
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Kár..Olyan aranyosak voltak sad.gif Remélem hátha visszatalálnak egymáshoz smileeee.gif
2015. október 28. 17:49 #91
BoryHanna
BoryHanna
visszatérő vendég

StátuszPeace
Hozzászólás: 201
Azonosító: 249593
Idézet (Szilwi @ 2015.10.28. 14:03)
Nagyon sajnálom, hogy szakítottak, de hátha újra összejönnek, hiszen szerintem összeilletek. smileeee.gif
A "Larry meleg!" dolgot meg be lehetne végre fejezni, mert Harrynek és Louisnak olyan szinten megromlott ez miatt a barátsága, hogy most már média előtt szinte egymáshoz sem szólnak. Én személy szerint szeretném újra látni "Larryt" (mint barátokat) mert imádtam ahogy hülyéskedtek, de nem képzelek bele egy nagyon szoros barátságba többet, mert amíg ők nem állítják azt, hogy igen melegek vagyunk addig ez csak feltételezés, sőt egy idő után már zaklatás, hiszen igenis magukra veszik és fáj nekik és a zaklatást a hírességek is ugyan úgy megélik mint bármelyik normális ember!!

Nagyon örülók,hogy végre olvashattam egy olyan embernek a véleményét mint a Tied. Egészen addig a pillanatig, hogy elolvastam, azt gondoltam, hogy egyedül vagyok a nagyvilágban aki ezt gondolja Harryről és Louisról. Nagyon örülók, hogy mégsem vagyok egyedül! Teljes mértékben, szóról szóra írtad le azt amit én is gondolok. Köszönöm!! smileeee.gif
2015. október 28. 18:56 #92
- törölt felhasználó -    
jól tettte
2015. október 29. 08:26 #93
- törölt felhasználó -    
Úgyis újra összejönnek
2015. október 29. 15:45 #94
vilu77
vilu77
új tag

Státusz...................