Szakított Liam Payne és barátnője
2015. október 27. 15:01
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ez a nő is csak érdekből volt vele, most hogy az 1D lefele süllyed, dobta is mivel mindannyian tudjuk, hogy nem sokára feloszlik az egész banda és eltűnnek
2015. október 27. 15:42
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
no comment......
2015. október 27. 16:05
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
hát, sajnálom. bírtam Sophiát is, nem hittem volna, hogy újra ez lesz.
2015. október 27. 16:29
Liam-et nagyon boldogga tette es szinte ő volt a mindene, igaz Sophiárol semmit nem tudok, de nagyon osszeillettek. Sajnalom, de remenykedjunk, hogy talal valakit aki igazan boldogga teszi.
2015. október 27. 16:31
Idézet (Lambika @ 2015.10.27. 15:01)
ez a nő is csak érdekből volt vele, most hogy az 1D lefele süllyed, dobta is mivel mindannyian tudjuk, hogy nem sokára feloszlik az egész banda és eltűnnek
Nem fognak feloszlani.
2015. október 27. 16:41
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
sajnálom.. Igaz, hogy Daniella sokkal szimpatikusabb, mint Sophia, de ez már kb történelem.. Tökre megkedveltem Sophia-t, és Liam-nek is nagyon fontos volt... Neki... kb mindennél többet jelentett... Kicsit bűzlik nekem ez a story, hogy azért szakítottak, mert Sophia nem akart még megállapodni, mert Liam is még várni szeretett volna ezzel... De ez csak rájuk tartozik... Azért még kicsit reménykedek benne, hogy újra összejönnek..
2015. október 27. 17:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Sajnálom, de ez teljes mértékben az ő döntésük. Aranyosak voltak együtt.
2015. október 27. 17:29
Sajnálom hogy szakítottak. De most nem azért de zayn is igy kezdte lemondott egy koncertet és szakított perryvel.....rémélem Liam ezt nem fogja megtenni.rémélem nem csak én latom a hasonlóságot
2015. október 27. 18:06
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
A kérdés: igaz-e et a cikk? Nem a starytit akarom most lehúzni, nem is a cikkírót, viszonr a " hollywoodLife" egy olyan pletykaoldal, aminek nemhogy a fele nem igaz, a negyede sem...konkrétan semmi.
Viszont azt érzem, hogy most ez igaz. Sajnálom, hogy különvált az útjuk,de Ők tudják, hogy mi a legjobb és, ha e mellett döntöttek, akkor biztos ez.
Liam a tegnapi koncerten nem tűnt boldogtalannak, szóval vagy nagyon jól relyti el az érzéseit vagy nem viselte meg annyira az eset.
Mindenesetre én imádkozom Liamért, hogy megtalálja az igazit számára akivel boldog tud lenni. Sophiát egyáltalán nem ismerem, mármint úgy értem sem instagrammon, sem twitteren nem lehet elérni őt, úgyhogy nem tudom milyen személyiség valójában. Remélem azért Ö is megtalálja a boldogságot.
Viszont azt érzem, hogy most ez igaz. Sajnálom, hogy különvált az útjuk,de Ők tudják, hogy mi a legjobb és, ha e mellett döntöttek, akkor biztos ez.
Liam a tegnapi koncerten nem tűnt boldogtalannak, szóval vagy nagyon jól relyti el az érzéseit vagy nem viselte meg annyira az eset.
Mindenesetre én imádkozom Liamért, hogy megtalálja az igazit számára akivel boldog tud lenni. Sophiát egyáltalán nem ismerem, mármint úgy értem sem instagrammon, sem twitteren nem lehet elérni őt, úgyhogy nem tudom milyen személyiség valójában. Remélem azért Ö is megtalálja a boldogságot.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: