Egy vagyont perkált legújabb négylábújáért Kylie Jenner
2015. október 26. 06:34
Egyébként meg látszik hogy annyi pénzük van hogy azt se tudják hogy mire kölcsék egy biztos én tudnám másra is költeni azt a sok pénzt
2015. október 26. 07:57
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
aranyos meg minden, de már hova kőltik a pénzt emberek?
2015. október 26. 12:00
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Cukii *---*
2015. október 26. 16:16
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
annyira látsszik, hogy direkt költ ennyit luxuscikkekre meg a kutyusra is. ez a csaj annyira kiszámítható és olyan felszínes, akár egy nyitott könyv...azt akarja elérni, hogy irigykedjenek rá, mert ő bármit megvehet
2015. október 26. 16:49
Ha annyi pénzem lenne mint neki én se törődnék azzal mi mennyibe kerül, élném az életem és mindenből azt venném, ami a legjobban tetszik ártól függetlenül. A kutyát se érdekli mennyit perkáltak érte, a luxuspalotában egész nap fel-alá futkározhat, a mozgásigénye teljesítve lesz, a személyzet is gondját viseli eteti, itatja, sz'al nem hiszem, hogy rossz dolga lesz.
2015. október 26. 17:15
Egyáltalán nem a szívem csücske ez a csaj, azt viszont nem értem, hogy itt sokaknak miért fáj az, hogy a SAJÁT pénzét arra költi, amire akarja.
2015. október 28. 08:57
Aranyos kutya,de őszíntén nem izgat,hogy mennyibe került,hisz az ő pénze!Remélem szeretni fogja ezt a kutyát,ha már ennyiért megvette.De a szeretet nem megvehető!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: