Szimfónikus metal
2015. október 24. 16:16
Nightwish, Epica, Within Temptation, Leaves Eyes, Evanescence,Xandria, After Forever... ki ne ismerné ezeket?
2015. október 25. 00:10
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Delain, Epica, na meg meg mostanság Within Temptation, amiket szeretek. Nightwish-t sosem bírtam, hiába ők meg a WT vitték ezt a műfajt nagy közönség elé...
2015. október 25. 08:13
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Na király, egy topik
Nekem a Nightwish örök, rajtuk kívül még a Within Temptationt, Epicát, Evanescencet, régi Sonata Arcticát szoktam hallgatni, mostanában Xandriázok is
Nekem a Nightwish örök, rajtuk kívül még a Within Temptationt, Epicát, Evanescencet, régi Sonata Arcticát szoktam hallgatni, mostanában Xandriázok is
2015. október 25. 10:43
Nekem a Nightwish a legnagyobb kedvencem, a metalzenét is velük ismertem meg.
A szimfónikus metal zenekarok közül még az Epicat, Delaint, After Forevert, Within Temptationt imádom, de a többi is jöhet (pl. Leaves Eyes, Xandria)
A szimfónikus metal zenekarok közül még az Epicat, Delaint, After Forevert, Within Temptationt imádom, de a többi is jöhet (pl. Leaves Eyes, Xandria)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: