Na jó elég az olyan kommentek olvasásából,hogy Louis milyen rossz apa lesz meg bla bla bla..Talán láttok a jövőbe?!Már csak azért,hogy ennyire biztosak vagytok abban,hogy ez neki mennyire nem fog menni..mi van ha éppen az ellenkezője lesz?Mert szerintem nagyon törődő,és szerető szülő lesz.Kezdjük,ott,hogy ha nem foglalkozna a gyermekkel akkor már rég elhagyta volna Briannát,és nem állna mellette.De ennek ellenére ott van és segít,persze nem látok bele az életükbe de szerintem így van.Másrészt,ő világsztár így mindenkinek meg van róla a véleménye,de azt senki sem tudja,hogy mi a helyzet valójában.Könnyű elkönyvelni valakit csak azért ahogy kinéz vagy stb,de nem biztos,hogy olyan a külseje,mint a belső tulajdonságai.De Directionerként azért ismerem annyira,hogy tudjam,ott lesz a gyermeke születésénél,és,hogy támogatni fogja.Világsztárként ez nem könnyű,de neki szerintem sikerülni fog,valóban fiatal még hozzá,de ha nagyon akar fel tud nőni a feladathoz.
A hosszú monológomat azzal zárnám,hogy ne ítélkezzen senki,mert nem tudhatjuk.Én hiszek benne,hogy jó apa lesz,és megállja a helyét.
Az apává válással kapcsolatban adott tanácsot Louis Tomlinsonnak Simon Cowell
2015. október 23. 16:31
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
2015. október 23. 17:18
Louis jo apa lesz. Ot is elhagyta az apja es igy tudja milyen erzes az, ha nincs vele. Nem fogja hagyni hogy az o csemeteje is atelje ezt. Nem lesz konnyu es ezt szerintem o is tudja. Mert meg nagyon fiatal, de kedves dolog volt Simontol hogy segitett neki. Az, pedig hogy nincsenek egyutt Brianaval nem a mi dolgunk. Louis jo apa lesz, erzem. Amennyire en ismerhetem ot rajongokent, tudom hogy megallja majd a helyet.
2015. október 23. 17:30
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
*Louis-val
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Louis jó apa lesz, annak ellenére is, hogy az Ő és Briana kapcsolata nem a legszorosabb. Bízok benne, hogy ez javulni fog
2015. október 23. 18:08
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Louis nagyon jó apa lesz !
2015. október 23. 19:24
Ahogy én "ismerem" Louis-t, úgy gondolom, jó apa lesz belőle!
2015. október 23. 19:31
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Azt te honnan tudod ?
2015. október 23. 20:11
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Szerintem Louis jó apa lesz
2015. október 23. 23:06
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Louis biztosan jó apa lesz!
2015. október 24. 09:16
Én csak azon gondolkodom miért lenne olyan nehéz egy abortusz
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: