Lassan kétéves lesz Simon gyermeke, így tudja, milyen harcok dúlnak egy újdonsült apuka fejében a szülővé válást követően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az apává válással kapcsolatban adott tanácsot Louis Tomlinsonnak Simon Cowell
2015. október 23. 13:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 23. 13:40
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Szerintem nagyszerű apuka lesz Louis <3
2015. október 23. 13:54
|
|
booklovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 240057 offline
|
Szerintem nagyon jó apuka lesz, nagyon cukik lesznek együtt a babával.
De nekem még mindig fura kicsit ez az egész, főleg, hogy még mindig nem alkotnak egy párt:/ De ezt ők tudják, az ő dolguk.
2015. október 23. 14:05
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nagyon jó apa lesz! Ebben biztos vagyok
Csak szerintem jobb lett volna ha egy párt alkotnak és úgy történik meg a dolog, vagy ami mégjobb lett volna hogy Eleanor-tól születne meg első gyermeke
De így alakult és nagyon örülök neki, gratulálok nekik!<3333
De így alakult és nagyon örülök neki, gratulálok nekik!<3333
2015. október 23. 14:23
Simontól nagyon kedves,rendes volt,hogy segített és tanácsot adott!
Louis pedig olyan apa lesz,mint amilyen ember tökéletes,csodás apa!
Louis pedig olyan apa lesz,mint amilyen ember tökéletes,csodás apa!
2015. október 23. 14:42
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
De kedves töle amúgy tök mázlista lesz a gyerek hogy olyan apja lehet mint Louis <333
2015. október 23. 14:54
Imádom Louist és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó apa lesz!
És nagyon kedves volt Simontól, hogy segített neki!
És nagyon kedves volt Simontól, hogy segített neki!
2015. október 23. 15:36
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Idézet (martina s. 21 @ 2015.10.23. 13:47)
Szerintem is.:-)
2015. október 23. 15:52
Domi05
Mért lenne felelőtlen apa??!!! Már azzal is bizonyítja hogy felelős ott van a csaj mellett annak ellenére is hogy nincsenek együtt
Mért lenne felelőtlen apa??!!! Már azzal is bizonyítja hogy felelős ott van a csaj mellett annak ellenére is hogy nincsenek együtt
2015. október 23. 15:57
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Louist nagyon el tudom képzelni mint apukát!!
Simon nekem nem annyira szinpatikus, így jobban örülnék, ha nem tőle kérne tanácsokat. Amúgy lehet, hogy csak nekem tűnt fel,de eléggé csámpás ez a sztori. Valahogy nem tudom elképzelni,hogy Louis felhívja Simont ilyen ügyben... mivan,ha Simon csak kitalálta ezt az egészet és nem is igaz... jó tudom...én komplikálom túl..
Az viszont,hogy nem alkotnak párt Brianaval nekem is furcsa, be kell vallanom.
Szumma szummárom, Louis véleményem szerint nagyon jó apa lesz!!
Simon nekem nem annyira szinpatikus, így jobban örülnék, ha nem tőle kérne tanácsokat. Amúgy lehet, hogy csak nekem tűnt fel,de eléggé csámpás ez a sztori. Valahogy nem tudom elképzelni,hogy Louis felhívja Simont ilyen ügyben... mivan,ha Simon csak kitalálta ezt az egészet és nem is igaz... jó tudom...én komplikálom túl..
Az viszont,hogy nem alkotnak párt Brianaval nekem is furcsa, be kell vallanom.
Szumma szummárom, Louis véleményem szerint nagyon jó apa lesz!!
2015. október 23. 16:06
|
|
f.petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.25. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 243070 offline
|
Szerintem Louis pont hogy remek apuka lesz. Tudja hogy milyen az ha az embernek nincsen apja ezért nem fogja hagyni hogy az ő gyereke is úgy nőjön fel mint ő.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: