The Weeknd elárulta, hogyan veszítette el a szüzességét
2015. október 23. 06:56
Most már tudok mindent, ezzel hogy ezt megtudtam már olyan szintű tudást birtokolok, hogy most mehetnék egyetemre... Komolyan miért kell minden sztárnak elmondani a szexuális életét? Oké, persze nyilván ez fog érdekelni mindenkit és ezért már érdemes is megvenni az újságot, de akkor is
2015. október 23. 09:16
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
De komolyan, emberek, tudtátok hogy mi lesz a cikkben, ha annyira irritál az amiről beszél, minek kattintottál rá??!
2015. október 23. 12:49
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
OMG!!!
2015. október 23. 13:04
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Nem érdekel titeket, de mégis itt vagytok. Kész paradox.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 23. 16:32
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nem érdekel, de azért megnyitjátok a cikket, sőt... meg is írjátok, hogy nem érdekel. Cseppet sem érződik ide a "csak a kitüntetésre hajtok"-szag.
Az utolsó mondaton annyira felvihogtam. Tipikus első alkalom, mikor mindenki azt hiszi, hogy majd égszakadás meg földindulás meg sötöbö, sötöbö... aztán a valóság meghazudtolja az elképzelést.
Az utolsó mondaton annyira felvihogtam. Tipikus első alkalom, mikor mindenki azt hiszi, hogy majd égszakadás meg földindulás meg sötöbö, sötöbö... aztán a valóság meghazudtolja az elképzelést.
2015. október 23. 18:36
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
érdekes sztori
2015. november 20. 17:15
szandi0820
egyetértek
ha nemérdekel minek nyitjátok meg?
bár szerintem ez már pofátlanság h ilyet kérdezzenek. MAGÁNÜGY
egyetértek
ha nemérdekel minek nyitjátok meg?
bár szerintem ez már pofátlanság h ilyet kérdezzenek. MAGÁNÜGY
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.