Már korábban is pletykáltak arról Hollywoodban, hogy Beyoncé idősebb az állítólagos koránál, melyet ezúttal édesapja is megerősített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fiatalabbnak hazudja magát Beyoncé?
2015. október 22. 07:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 22. 07:55
hiába minden, nem értem miért csinálja meg mi úgy szeretjük ahogy van, semmi nem fog változni. A sztárok jól érzik magukat ha kamuznak az életkorukról, ez sem az első eset. Bár ennek szerintem semmi értelme, de hát ez van
2015. október 22. 12:00
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem mindegy, hány éves? Annyira felesleges kamuzni erről. Nem fognak az emberek jobban odáig meg vissza lenni tőle, ha 2-3-x évvel fiatalabbnak mondja magát.
2015. október 22. 13:34
Szerintem ez egyike a legnagyobb hülyeségnek, amit eddig hallottam. Különben is, nem mindegy hány éves? Én is imádom!
2015. október 22. 14:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Az gázabb lenne, ha 10 évvel lenne idősebb, ez a 2 év nem oszt, nem szoroz.
Egyébként meg tök mindegy, a dalaiért szeretjük, nem azért, mert 34 éves.
2015. október 22. 15:31
Azt vettem ki ebből, hogy MINIMUM 2 évvel idősebb mint 34.
Szóval Gabrielle Union-nal barátok voltak amikor tízenévesek voltak és Gabrielle majdnem egy évtizeddel idősebb nála. Not bad.
Szóval Gabrielle Union-nal barátok voltak amikor tízenévesek voltak és Gabrielle majdnem egy évtizeddel idősebb nála. Not bad.
2015. október 22. 19:27
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
elmonsom nektek,hogy akármennyi ez a csaj még 10 év múlva is így fog kinézni!
2015. október 22. 19:30
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem hinném hogy hazudna a koráról
1, nincs értelme
2, ha idősebb is akkor meg gyönyörű a korához képest
1, nincs értelme
2, ha idősebb is akkor meg gyönyörű a korához képest
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: