Ezúttal Rékát zárták össze Friderikusszal, melynek során elárulta: 15 éve nem hált más férfival a férjén kívül.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 éve csak Norbival alszik Rubint Réka
2015. október 21. 13:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 21. 14:28
Réka egy nagyon undorító nő.Egyrészt,mert hihetetlenül rnd másrészt mert túlzottam izmos.Már bocs de nő az ilyen?Én nem értem az észjárását.És még a gyerekei is nyomdokaiba akarnak lépni.Ez kész katasztrófa én nem bírnám elviselni,ha ilyen izmos lennék hülyének néznének az emberek.Meg ez a videó is....A frászt hozza rám.Most minek pon őt hívták be?Meg nagyszrű,hogy boldog életet él,de azért ezek az izmok.....
2015. október 22. 15:33
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Nem tudtam, hogy Norbi 15 éve kint alszik az istállóban
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2015. október 26. 20:25
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Már nem azért, de nekem egy kicsit furcsának tűnik hogy mindenki Réka kinézetén van kiakadva. Azért mert neked nem tetszik, nem lesz undorító. Az én szememben Réka egy piszkosul csinos nő. Igen, lehet túl izmos karja van. Viszont HA VÉGIGNÉZTED VOLNA AZ ADÁST, akkor tudnád, hogy ezt nem direkt dolgozta ki, ez azzal jár hogy heti 3-4 órát tart. (ezt is többek között elmondta a műsorban) Egy fantasztikus személyiség, ha követnéd, vagy esetleg végignézted volna azt az egyetlen egy adást, akkor tudnád. Mindemellett én nem vagyok Rubint Réka rajongó, egyetlen edzésén sem voltam még, de azt tudom hogy nem érdemli meg sem azt hogy lónak nevezzék sem azt hogy undorítóak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.