Szerelmi kisokos Taylor Swifttől
2015. október 21. 14:41
|
|
zsofitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 218969 offline
|
Hagyjátok már a magánéletét. Innen nem hiszem, hogy bárki személyesen ismerné, vagy bárki bármit tudna a kapcsolatairól. Amit ti hisztek róla, annak a média a forrása. Nem lehet egy embert az alapján kiismerni és megítélni, amit olyan emberek mondanak nektek, akik nem ismerik őt, ennek az oldalnak is forrásai vannak, amik vagy megbízhatóak, vagy nem, de ti azt hiszitek, hogy minden, ami itt megtalálható, az maga a Szentírás.
2015. október 21. 17:03
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Janie-vel egyetértek
2015. október 23. 08:42
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Idézet (zsofit @ 2015.10.21. 14:41)
Hagyjátok már a magánéletét. Innen nem hiszem, hogy bárki személyesen ismerné, vagy bárki bármit tudna a kapcsolatairól. Amit ti hisztek róla, annak a média a forrása. Nem lehet egy embert az alapján kiismerni és megítélni, amit olyan emberek mondanak nektek, akik nem ismerik őt, ennek az oldalnak is forrásai vannak, amik vagy megbízhatóak, vagy nem, de ti azt hiszitek, hogy minden, ami itt megtalálható, az maga a Szentírás.
teljesen egyetértek
2015. október 25. 07:12
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Jó tanácsok!
2015. október 26. 01:49
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Teljesen egyetértek a meglátásaival, valahogy én is így gondolom ezeket!
Az meg ritka szánalmas, ahogy itt pár emberke vagy inkább mondhatni gyerek próbál menő lenni, és beoltani Taylort, akit mellesleg semelyik sem ismeri, csak mert a média ezzel szekálja őt gyorsan nekik is ezt kell alkalmazniuk, csak szólok ez szánalmas.
Az meg ritka szánalmas, ahogy itt pár emberke vagy inkább mondhatni gyerek próbál menő lenni, és beoltani Taylort, akit mellesleg semelyik sem ismeri, csak mert a média ezzel szekálja őt gyorsan nekik is ezt kell alkalmazniuk, csak szólok ez szánalmas.
2015. október 26. 22:02
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Kedves 13 évesek! Ezek a "tanácsok" nevetségesek.
2015. október 27. 06:41
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A címet látva felröhögtem. =D Plusz nem tudom, hogy a Swift idézeteket ki alakította tanácsokká, de kicsit erőltetettek, egy-kettőnek köze nincs ahhoz, amit mondott. Amúgy ez a nő tényleg ennyire "szőke", vagy csak az imidzse miatt játsza a nyálas disney hercegnőt?
2015. november 04. 21:10
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Már nem azért,de ilyen tanácsot bárki adhat....most azért,mert az ő szájából is elhangzik,nem lesz jobb.Amúgy meg,ha ennyire szakértő,miért végződött minden egyes kapcsolata rosszul??
2017. április 18. 23:41
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Bár elég régi cikk, de szörfölgettem kicsit, és megihletődtem...
Szóval, ha ezek tényleg TS szerelmi tanácsai, akkor már értem, hogy miért mennek sorra gallyra a párkapcsolatai... A 7-8-9 pontok még valamennyire értékelhetőek, de az összes többi bullshit.
Szóval, ha ezek tényleg TS szerelmi tanácsai, akkor már értem, hogy miért mennek sorra gallyra a párkapcsolatai... A 7-8-9 pontok még valamennyire értékelhetőek, de az összes többi bullshit.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: